Top geregeld!

Mijn maat bleek niet voorradig te zijn. Werd gebeld om samen tot een oplossing te komen. Uiteindelijk een grotere maat gekozen. Mocht deze toch te groot zijn dat zouden we tot een andere oplossing komen. Uiteindelijk paste de grotere maat prima.

Zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam!

Zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam!

Leuke webshop, goede service

Werkkledij is iets persoonlijks, ik zelf vind carhartt veruit het beste…

altijd alles en correct verlopen

Goede zaak

De hulp, service en kennis vind ik perfect. Ik ben blij en tevreden met mijn aankoop bij American Workwear.. Hartelijk bedankt van deze tevreden klant.

Goed advies, snelle verzending

Erg tevreden over mijn aankoop, prima telefonisch advies ontvangen en direct de zelfde dag verzonden. De levering met DPD duurde een dag langer dan normaal, maar dat was naar verwachting ivm. de kerstdrukte.

Snel correct geleverd

Bestelling prima in orde.

Ik vroeg voor een aanpassing met de leverdatum en dat was geen probleem.

goed aanbod en snelle levering.

Het was niet de eerste keer dat ik bestelde en ben gewend geraakt aan de snelle afhandeling hiervan.

Top producten en advies

Altijd zeer blij met de selectie aan kleding ook voor de lange man (ben 2.10). Ook het advies om een maat kleiner te kopen was raak, ze weten bij American workwear wat ze in huis hebben.

Heel goed verlooen

Zoals altijd heel correct

Uitstekende service

Goede service en snel contact. Echt wel een aanrader om zaken mee te doen.

Super behulpzame winkel.

Super winkel met geweldige producten.

Snelle levering.

Snelle levering en bij twijfel over de maat wordt je door een medewerker op gebeld om de juiste maat te bepalen. Fantastisch service.

Prima zaak, aan te bevelen

Uitstekend geholpen bij en na telefonisch contact, er werd zelfs na gebeld om mij de laatste afleverinfo te verschaffen - hier ga ik dus vaker kopen!

ruim aanbod, goede service & snelle levering

Al een paar jaar klant bij American Workwear door met name de goede service en rappe levering

Was iedereen maar zo goed van vertrouwen

Eerste broek had ik 2 maten te groot besteld. Ipv omruilen en crediteren sturen zij mij er één met de juiste maat. Daarna hoef ik pas de eerste broek te retourneren. Grote klasse !

Bestelling was correct en zeer goed verpakt. Alleen zou het beter zijn om te verzenden met bpost of ups, pakje lag ganse dag voor mijn deur....

Carhartt the best

Blij met jullie kleding

Goede service en snelle levering!

perfect

vriendelijke eigenaar..

niet goed

bestelde altijd in de vs 2xl en krijg hier dan 1 xl.dus volgende keer weer vs.

snelle service

American Workwear was eigenlijk in verlof, maar toch ontving ik mijn bestelling en zelfs heel snel!

alles goed verlopen

Zoals altijd heel goede service

Snel en goed

Had werklaarzen gekocht twee dagen later was het bezorgt heel tevreden met de laarzen. Volgende keer koop ik mijn laarzen hier weer M.v.g. Mathijs

Drie Tolhekken 5

8431 tx Oosterwolde