Levering was super snel
Je n’ai pas reçu la théorie pour le permis c! Mais plutôt une amplitude professionnelle pour le permis c!
Ík was mijn bestelling niet zo vroeg verwacht op een weekend !
Mijn boek is toegekomen maar hij is volledig kapot alle blaadjes zijn losgescheurd
Produit conforme ,bien protéger pour l envoi et livraison rapide
Heb bij hun een boek besteld. Bpost stuurde deze terug wegens beschadiging tijdens transport. Heb enkele keren de klantendienst opgebeld. Ze nemen op en haken direct weer in. Dan maar via Email contact opgenomen en tot vandaag geen antwoord mogen ontvangen.
Echt tevreden van deze site. Perfection verpakking en snelle levering.
goede boek
Reçu mon livre abîmé !!
J'ai reçu mon livre 24h après avoir passé la commande. Je suis très satisfaite de mon achat, le contenu du livre est super enrichissant.
Ik heb per ongeluk 2 boeken inplaats van 1 besteld, deel door mijn eigen fout, deel door een in mijn mening slechte site. Ik heb hiervoor een mail gestuurd maar ik heb daar nieks van antwoord op gekregen, niet eens een sorry wij kunnen u hier niet bij helpen. Ik vind dat heel onprofessioneel. Als u zoekt voor een goede service ook na uw bestelling, zou ik ergens anders zoeken
Sérieux. Livres de qualité. Prix justifié.
Belofte volgende dag geleverd werd niet nagekomen, nog steeds niks ontvangen
Veel informatie met nuttige oefentesten.
Wat kan je schrijven als je nog niks ontvangen hebt???
Je moet betalen als je een boek wilt terugsturen omdat het niet juist is zeer belachelijk vindt ik dit
In orde!
Very helpful detailed book that is all what I needed to study for my Theory test. Thank you
Alles perfect in orde
Ik heb de boeken overal gezocht en overal uitverkocht. Online hier direct beschikbaar en aan een veel voordeligere prijs. De dag erna had ik ze al. Topservice
Ik heb het boek gekocht in de hoop de interesse van mijn jongste zoon op te wekken. Ik heb het al eens verkeken en het ziet er allemaal mooi en duidelijk uit. Omdat ik nog niet weet wanneer het hier effectief gaat gebruikt worden maak ik me nu al zorgen over de beperkte geldigheidsduur van de gebruikscode. Dit vind ik wel spijtig
Livraison rapide et dans les livres il y’a absolument tout pour réussir sa théorie merci beaucoup !!!!
Alles verliep heel goed.
Allen de levering zelf was minder als je heel de dag thuis bent verwacht ik wel dat ik mij in pakketje ontvangen en niet dat het in de winkel naast mij word afgegeven voor de rest niet jullie fout
Bestelling ontvangen Telefonisch niet bereikbaar en mail komt onbesteld terug !
Business Park Stein 165
6181MA Elsloo