Cv op propaan

Helaas was de cv set incompleet. Suggestie wordt gewekt dat er een aansluitset bij zit maar deze is niet compleet. Ik zat ver buiten de stad en moest daardoor extra heen en weer rijden om spullen te halen...... jammer dat dit niet op site duidelijk is gecommuniceerd.

Goede service en snelle afhandeling.

Goede prijs en bijbehorende kwaliteit. Er was wat schade ontstaan bij transport en dit werd gelijk zonder discussie vergoed en er werd gelijk een nieuw onderdeel gestuurd. Prima service!!

Prima service en goed meegedacht.

Zelf een verkeerde radiator besteld, deze werd zonder problemen meegenomen tijdens de nieuwe levering.

Prima geregeld, goede prijs en service

Alles prima geregeld en snel

Snelle en goede levering

Fijne afhandeling van product

Goede duidelijke informatie en op de gewenste dag afgeleverd

zeer goede en snelle levering en goede service

zeer te vreden .en snelle levering

Gewoon goed

Niks aan te merken

Goede service en vriendelijk personeel

Scherpe prijs, vlugge en professionele levering.

Prima levering

Snel gegaan, prima.

Super snel prima prijs en duidelijke site

na omstandigheden moesten we de afgesproken leverdatum wijzigen, maar dit was geen probleem. Ik ben zeer vriendelijk geholpen.

Great besides the rude delivery guys

As subject states

prima! Bestelling snel binnen!

Radiator en expansievat besteld en heel snel in huis! Netjes ingepakt en ze werken uitstekend.

Goed advies

De wereld van cv materiaal is niet even duidelijk als je er niet dagelijks mee te maken hebt. Als je vragen hebt krijg je snel antwoord!

Goede service beste koop helemaal top

Goede producten, snelle levering.

goed advies en perfecte levering

Ik werd deskundig telefonisch geholpen met alle vragen. Er werd geluisterd en oplossingen aangedragen. Stipte levering. Ik ga volgende keer zeker weer hier kopen. 100 % aanbeveling !!!

Klantvriendelijkheid en snelle en goede service

Vriendelijk personeel als je bel.. En goede service. Zeker aan te raden.

Super service!

De servicemedewerker heeft er aan bijgedragen dat wij alle radiatoren (10 stuks) die we hebben besteld tegelijkertijd ontvangen. Een voorstel om de bestelling iets aan te passen waardoor alle radiatoren tegelijkertijd binnen komen en waardoor we zelfs iets goedkoper uit zijn. Super!

Pluspunten

Snelle correcte levering van een goed product. Vraag mbt probleem adequaat opgelost.

Pluspunten

telefonisch bereikbaar, advies aan de telefoon. Snelle levering. Redelijk geprijsd, prima webshop.

verpakking was niet zo goed, ik mistte geen onderdelen maar het was makkelijk om onderdelen kwijt te raken (of dat iemand er iets uit zou halen) in deze verpakking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en vriendelijk

afterpay zou een betere optie zijn geweest.

Pluspunten

Komen hun afspraken na, leveren goede kwaliteit en tegen een redelijke prijs.

Galvanistraat 1

6716 AE Ede

Over CVkoopjes

CVkoopjes is al ruim 10 jaar uw adres voor voordelige radiatoren, CV-ketels en alles wat daar bij komt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche kunnen wij u bovendien een uitstekend advies geven zodat u tegen de laagst mogelijke prijs de juist aankoop doet!