Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitsverhouding Zeer prettige aflever afspraken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Communicatie over levertijd!

Pluspunten

Snelle levering, ruim assorti

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd, radiatoren netjes verpakt en bezorgd. Zeer snelle levering toppie

Pluspunten

Bereikbaarheid, kennis van zaken

Pluspunten

Op afspraak geleverd, net verpakt en goed functionerend product.

Pluspunten

Duidelijke website en een snelle afhandeling van een goed product

Zou het niet weten we waren zeer tevreden

Pluspunten

Na voor de eerste maal een bestelling geplaatst/betaald te hebben bij CVkoopjes kreeg ik per omgaande een bevestiging binnen. Er was ook een datum geprikt voor aflevering. Op de dag van levering zelf keek ik nog even op mijn account of er misschien een tijd bekend was. Tot mijn verbazing zag ik dat de status van de order "wacht op antwoord" stond. Na een telefoontje met CVkoopjes kwam ik erachter dat mijn artikel op dat moment niet leverbaar was. Om een of andere duistere reden was het emailtje van CVkoopjes niet bij mij aangekomen met de aanbieding van een gelijksoortig artikel van een ander merk. Dus dat antwoord zou lang op zich laten wachten. Terwijl we aan de telefoon zaten is mijn order gewijzigd in het geadviseerde artikel en per omgaande verzonden bij CVkoopjes. Tijdens het gesprek had ik alle bevestigingen al binnen. En de volgende dag is mijn bestelling alsnog geleverd. Dat noem ik nog eens SERVICE!! Waar de fout lag is niet bekend maar CVkoopjes heeft dit super opgelost. Snel, vakkundig en correct. Nogmaals dank hiervoor. Sorry voor de 1 cent winstverlies, het prijsverschil tussen beide artikelen. PS. Een zeer mooie radiator waar we erg blij mee zijn. Service/vriendelijkheid/prijs/kwaliteit/garantie staan duidelijk zeer hoog in het vaandel van CVkoopjes. Succes met uw firma.

Voor mij zijn er geen verbeterpunten. GA vooral zo door!

Pluspunten

Goede snelle levering. Het retour sturen van een radiator ging ook probleemloos. snelle reactie terug van de klanter service en de eerst volgende gelegenheid kwamen ze direct de radiator ophalen

Pluspunten

Keurige levering.

Eerder van tevoren een meer exact tijdstip voor de bezorging afspreken. Hoeft niet op de minuut maar binnen een tijdvak van 4 uur zou handig zijn.

Pluspunten

Alles gegaan volgens afspraak, Top..

Pluspunten

Snelle levering erg duidenlijk en een zeer goede service

Pluspunten

zeer goede service. deze mensen van cvkoopjes.nl staan voor hun product. ook Honeywell heeft heel goed geholpen. Mijn complimenten

de Fabrikant zou met duidelijke installatie instructies kunnen komen. i.v.m. complex systeem is de instructie beknopt en op internet staat een heel veel info maar het niet makkelijk te vinden

Pluspunten

vorige week een radiator besteld Heel de begeleiding vanaf dit bedrijf tot en met de levering in onze woning was perfect als we vragen hadden we dit binnen enkele uren beantwoord De levering wat betreft datum en uur waren tot tevredenheid De radiator werd netjes verpakt en onbeschadigd afgeleverd incl bevestigings materiaal Een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen klant vriendelijk en scherpe prijs ,

Geen verbeter punten een tip klanten vinden is gemakkelijk maar klanten houden is belangrijk Hier is nog klant koning

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering door een koerier die met beleid omging met het aangekochte product. Bood zelfs aan de radiator boven neer te zetten.

Eerste levering was niet de complete bestelling, waarschijnlijk door een beperkte voorraad. Echter was de nalevering er ook erg snel, maar het zou wel fijn zijn als dit via de mail wordt gecommuniceerd.

Pluspunten

Goede site, goed telefonisch bereikbaar, neemt de tijd voor uitleg, snelle levering, goed materiaal vr een redelijke prijs

Geen verbeterpunten bij dit bedrijf. Mocht ik meer nodig hebben dan bestel ik weer bij dit bedrijf

Pluspunten

Prima levering qua snelheid en verpakking. Ook telefonisch goed geholpen met vragen over toepasbaarheid. Fijn dat ze met je meedenken.

Pluspunten

Snel geleverd; goede prijs; goede kwaliteit

De bezorging vond, onaangekondigd, voor 800 smorgens plaats. De radiator is buiten tegen de muur naast de voordeur gezet zonder een bericht achter te laten. Het is dat ik smorgens toevallig de deur uit moest anders had ik radiator veel later gezien c.q was deze door iemand meegenomen. Volgende keer graag aanbellen c.q. een bericht in de brievenbus of via de mail

Pluspunten

snelle levering en compleet, top.

Pluspunten

Levering zeer snel, vriendelijke vrachtwagenchauffeur, juiste onderdelen, netjes verpakt en zeer goede prijs. Ik heb nu al een paar keer zaken met CVkoopjes gedaan en ben elke keer uitermate tevreden.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

goede en heldere website met goede filters Prijs en kwaliteit goed. Snelle levering

Pluspunten

Snelle en correcte levering

geen op basis van de ervaringen tot nu toe

Galvanistraat 1

6716 AE Ede

Over CVkoopjes

CVkoopjes is al ruim 10 jaar uw adres voor voordelige radiatoren, CV-ketels en alles wat daar bij komt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche kunnen wij u bovendien een uitstekend advies geven zodat u tegen de laagst mogelijke prijs de juist aankoop doet!