Pluspunten

heldere informatie en snelle levering.

Pluspunten

snelle levering, correcte en vriendelijke medewerker aan de lijn. Uitnodigend om te helpen als het in de toekomst nodig mocht zijn, etc

Pluspunten

Volgende dag in huis. Telefonisch contact gehad en hierbij netjes geholpen.

Geen ga zo door

Pluspunten

alles, het werd netjes afgeleverd onbeschadigd op een pallet. dit op de juiste dag.

geen enkele

Pluspunten

Pluspunten

duidelijke web pagina, snelle levering, duidelijke detail tekening waarop de maten aangegeven worden.

een tracking informatie sturen om te weten hoe laat de bestelling ongeveer bezorgd wordt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima service qua levering en betrouwbaarheid. Nette kachel en efficiënt ophang systeem

Ze mogen er wel duidelijker bij vermelden wat er wel en niet bij inbegrepen zit; op de afbeelding stond de kachel met een thermostaat erop afgebeeld, maar die zat er mooi niet bij. En dan kijk je naar de mogelijke accessoires en zie je alleen voetstukken als optie, dus ga je twijfelen of deze kachel wel of geen aan- en afvoer heeft vanuit boven naar beneden. Bovendien mag voor dat geld wel de benodigde aansluitingen erbij zitten.

Pluspunten

Werd goed en netjes verpakt afgeleverd met een goede ophang omschrijving

Pluspunten

Goede service en levering, ben zeer tervreden.

Pluspunten

Onderdelen besteld, waaronder verschillende aansluitmaterialen. De verkoper belde mij keurig op, dat de aansluiting tussen twee onderdelen mogelijk problemen zou opleveren (niet waterdichte aansluiting). Hij adviseerde van een bepaald onderdeel het andere merk (ik had dit zelf over het hoofd gezien). Ik ben uitgegaan van zijn expertise en hij heeft dit vervolgens nog in de bestelling aangepast. Het is niet de eerste keer dat ik hier bestel en ik word altijd keurig geholpen. Deskundig advies en accurate leveringen. Ik heb geen reden om op zoek te gaan naar een andere leverancier. Top!

Pluspunten

Mooi en snel geleverd.

Product zat in een grote doos zonder opvulmateriaal. Gezien de waarde toch verwacht dat het beter verpakt zou zijn. Gelukkig geen schade opgelopen.

Pluspunten

prima prijs-kwaliteit verhouding bij radiatoren per mail contact maken ging perfect. aftersale-service in verband met beschadiging is perfect

telefonisch contact maken lukte niet

Pluspunten

snelle en soepele levering

Pluspunten

Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer incompleet geleverd!

Pluspunten

snelle levering en het gemak om de datum van aflevering zelf te bepalen.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk , prijsbewust , en er wordt direct opgenomen en geluisterd .

transporteur bekwaam en hulpzaam, afdeling inpak en verzending mogen iets meer aandacht aan te verzenden materiaal schenken . had schade aan een grote radiator

Pluspunten

Scherpe prijzen en snelle levering. Wat wens je nog meer!

Pluspunten

snel en goede levering

Pluspunten

veel keus en snelle levertijd

Pluspunten

makkelijk te bestellen en snelle levering

Galvanistraat 1

6716 AE Ede

Over CVkoopjes

CVkoopjes is al ruim 10 jaar uw adres voor voordelige radiatoren, CV-ketels en alles wat daar bij komt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche kunnen wij u bovendien een uitstekend advies geven zodat u tegen de laagst mogelijke prijs de juist aankoop doet!