Duidelijke site, niet duur en snelle levering

Ook bij een foute levering, snel opgelost. TOP

Gewoon helemaal prima!

Goede prijs en levering precies zoals afgesproken.

het is goed verlopen

cv koopjes is prima het is op tijd geleverd

Radiatoren op tijd en netjes geleverd

Twee radiatoren besteld, netjes en op tijd geleverd.

Super goede deals

Zeer goede geprijsde onderdelen en super snel geleverd.

Gewoon goed

Alles netjes geleverd en tegen een nette prijs Gewoon een dikke prima

Super bedrijf

Online diverse spullen besteld, snel geleverd, en ook nog eens de laagste prijs !! Prima bedrijf, aanrader.

Een dikke 10 waard.

Het lijkt mij een strak gelijnde organisatie zonder franje. Bezorging was perfect op tijd met een zeer enthousiaste chauffeur en de man van de DHL ook. Beiden visitekaartjes voor de firma. Ga zo door en ik snap die 9,3 gemiddeld nu ook . Ik zal jullie graag aanbevelen hier kunnen veel bedrijven nog een hoop van leren.

Snel en gemakkelijk de gewenste producten kunnen bestellen

Scherpe prijs en vlotte levering

Bij het zoeken naar een nieuwe radiator in de afmeting 60x100 kwam ik deze onder andere bij CVkoopjes tegen. Voordelig geprijsd en snel geleverd.

Top materiaal, correcte prijs en levering. Enig minpuntje is dat de levertermijnen die op de website staan niet aangehouden kunnen worden voor België. Enerzijds begrijpelijk omdat de goederen langer onderweg zijn, maar anderzijds is dit wel iets waar je best rekening mee houdt in de planning. Radiatoren waren 2 dagen later ter plaatse dan ik had ingeschat: dit valt dus zeker nog goed mee. Zeer vriendelijke mensen: ze antwoorden onmiddellijk op je vragen. Zeker aan te bevelen.

Product niet leverbaar meer geen geld retour

Ik heb een product besteld en betaald. Volgens de website was het direct leverbaar. Krijg ik een melding dat het in backorder is gezet. 2 maanden later bedenk ik: hmm had ik niet dat ene product besteld? Ik zoeken. Is het niet meer leverbaar. Kijk in in mijn mailbox: Geen bericht gekregen. Als je niet kan leveren, moeten jullie dit melden!!!

Gisteren de boiler besteld, en vandaag geleverd. En een mail gestuurd hoelaat ze ongeveer kwamen leveren . Maar ze waren voor de tijd die hun opgaven. Een super service.

Super service!

Onze zending was op een verkeerde bestemming afgeleverd, de firma heeft onmiddellijk ons de goederen opnieuw opgestuurd .. wij bedanken voor de goede service.. Mevr Thijsen uit België

Superduidelijk advies!!

Een hele hoop kletsverhalen over het gebruik van een Flexofit waterslagdemper zijn door de medewerkers van CV KOOPJES ontkracht en uit de wereld geholpen worden. Bedankt voor de hulp! HULDE!!

Uitstekende service!

Met de aankoop van een zone klep en een thermostaat, krijg ik problemen met mij glasvezelconveter van KPN. Ik heb het probleem voorgelegd bij service afdeling en ze hebben met mij meegedacht en zelf contact gezocht met Honeywell. Ze hebben er alles aangedaan om mij te helpen ,omdat het mogelijk in in apparatuur zou zitten. Meerdere malen nieuwe onderdelen opgestuurd gekregen, dit allemaal zonder problemen om er maar te zorgen dat het opgelost zou worden. Uiteindelijk bleek het ergens anders in te zitten. Als ik een mail stuurde kreeg ik snel reactie of ik werkt gebeld. Ik ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen, dank daarvoor.

Erg goed

Dit is een bedrijf waar je wat aan hebt. Eerst goede voorlichting voor je wat koopt, daarna goede service als je er niet uit komt. Helaas ging de kamerthermostaat na drie maanden kapot. Even bellen, met Robin Paul en er wordt direct actie ondernomen. 2 werkdagen zonder kamerthermostaat gezeten. En nu werkt alles weer perfect. Heel goede service en nazorg waar menig bedrijf een puntje aan kan zuigen. Wij komen zeker nog een keer terug voor 2 radiatoren.

Super ervaring

Snel contact, goed geholpen, super advies en snelle levering. Mooi bedrijf waar ik nog veel vaker ga bestellen. Bedankt Robin-Paul!

Fijne service

Meegedacht en scherpe prijzen

Uitstekende klantenservice, goed product.

Een remeha iSense gekocht via cvkoopjes.nl ter vervanging van de oude kamerthermostaat. Bestelling verliep vlekkeloos, levering was snel, zelfs tijdens de december drukte. Bij het installeren van de iSense bleek dat ik een aantal vragen had over de specifieke situatie bij mijn cv-ketel. De klantenservice heeft aan de hand van de foto's die ik ze heb gestuurd binnen een paar minuten geantwoord en de juiste instructies gegeven zodat de iSense zonder problemen kon worden geïnstalleerd. Ik heb zelden zo'n effectieve en fijne klantenservice mogen ervaren als bij cvkoopjes.nl. Zonder twijfel een enorme aanbeveling.

Uitstekende service!!

Al 4 bestellingen geplaatst ivm de aanleg van één cv + leidingen met alles erop en eraan . Al de volgende dag voor 10:00uur in huis. Geweldig.

Super!! Ervaren en fijne mensen!

Nog de allerbeste wensen en een goed 2022! Groet,Erik Jansen.

Super service

Al mijn vragen zijn op deskundige wijze beantwoord dus ik heb het als top service ervaren.

Goede service en snelle levering

Goede service en uitleg via de mail mogen ontvangen. Snelle verzending van de benodigde producten

Komt aangegeven levertijden niet na en communiceert dit niet.

Bestelling geplaatst van ondermeer een Intergas Extreme 36 . Aangegeven levertijd 2 tot 3 weken. Na 3 weken geen materialen en geen berichten. Na contact te hebben gehad is er wel een poging gedaan om op de laatste dag te bezorgen echter met blijkbaar een enorme vrachtwagen welke de straat niet in kon rijden. In de week erna wel bezorgd en alles compleet.

Galvanistraat 1

6716 AE Ede

Over CVkoopjes

CVkoopjes is al ruim 10 jaar uw adres voor voordelige radiatoren, CV-ketels en alles wat daar bij komt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche kunnen wij u bovendien een uitstekend advies geven zodat u tegen de laagst mogelijke prijs de juist aankoop doet!