Perfecte afhandeling gedeukt zijpaneel designradiator
We hadden een mooie grote design-radiator besteld voor in de woonkamer. De levering vond heel snel plaats. Omdat alles goed verpakt zat én omdat de radiator lood en loodzwaar bleek te zijn, vertrouwden we er na een snelle visuele controle op, dat alles wel in orde zou zijn.
Toen de verwarmings-installateur de radiator kwam ophangen bleek echter dat er meerdere deukjes in een zijpaneel zaten. Direct contact opgenomen met CVKoopjes.nl en ik kreeg Erik aan de lijn. Ik werd uiterst professioneel en ook zeer klantvriendelijk te woord gestaan, dat was sowieso al verfrissend in deze tijd waar normaliter de snelle omzet veelal het belangrijkste is en de service er een beetje bijgedaan wordt.
Lang verhaal kort, Erik zou regelen dat er een setje nieuwe zijpanelen zou worden geleverd. Dit omdat de zijpanelen kennelijk altijd per 2 verpakt zijn. Na een tijdje werden de zijpanelen geleverd en toen ik ze controleerde, viel me meteen op dat de doorzichtige plastic verpakking niet goed afsloot. Aiii... omdat de verpakking niet goed was dichtgeplakt waren beide zijpanelen, hoogstwaarschijnlijk tijdens het transport, beschadigd geraakt. Er zaten meerdere diepe krassen en schuurplekken op.
Weer met CVKoopjes.nl gebeld en wederom kreeg ik Erik aan de lijn. Die maakte er wederom geen enkel probleem van en weer zou hij ervoor zorgen dat er een setje nieuwe zijpanelen zou worden geleverd. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen enkele dagen konden we de set nieuwe zijpanelen al in ontvangst nemen. En dit keer waren ze punt- en puntgaaf!!!
Resumerend: we zijn hartstikke blij met onze keuze voor CVKoopjes.nl want niet alleen hun prijsstelling is ijzersterk, maar ook hun service is van een ongekend hoog niveau. Fijn om te zien dat er tussen alle prijsvechters ook eentje zit die klanttevredenheid voorop stelt. Nogmaals onze dank voor de perfecte afhandeling van onze “reclamatie”.
We willen nog diverse andere radiatoren in onze woning vervangen en uiteraard zullen we die bij jullie gaan bestellen!