Top service!

Goede service, verwarming op tijd geleverd. Internetsite duidelijk.

Heel prettig en behulpzaam contact.

Radiator besteld en met het advies heb ik alles in huis gekregen dat ik nodig had. Werd verschillende keren nagebeld, de eerste keer omdat ik een verkeerde afleverdatum had doorgegeven, met de vraag of het wel klopte. En na de levering om te vragen of alles naar wens was gegaan. Ben heel erg te spreken over de kwaliteit en de service.

goede producten voor een betaalbare prijs

perfect

perfect geregeld. je krijgt een half uur van tevoren een telefoontje dat ze komen bezorgen. Alles is snel en goed geleverd.

TOP service

Verwarming ontvangen met helaas transport schade. Mailtje gestuurd met foto. Zonder problemen werd de verwarming omgeruild binnen 3 dagen. Complimenten!

zeer goed

levering meteen binnen netjes

Top service!

Ik had 2 verwarmingen besteld die uiteindelijk niet meer op voorraad bleken te zijn. Volgende dag een belletje dat ze mij duurdere verwarmingen van een ander merk konden leveren en tegen dezelfde prijs. Fijn dat ze meedenken en snel kunnen schakelen!

Snelle en nette levering, goede prijs/prestatie ratio

Snelle en nette levering, goede prijs/prestatie ratio

Prima afhandeling en super snel bezorgd.

Verrassend goed

Ik had een cv op het oog. Toen ik m de volgende dag wilde aanschaffen schrok ik dat deze €66,- duurder was. Ik heb toen cv koopjes gemaild. Of ik m wellicht voor de oude prijs mocht kopen. Nadat ik gemaild had. Heb ik m diezelfde avond toch gekocht aangezien ik zeker van wilde zijn dat hij voor het weekend bezorgt zou worden. De volgende dag kreeg ik netjes een mail terug dat ik m voor het oude bedrag kon kopen... ik was verrast. Maar ik had m al wel gekocht. Toen heb ik gebeld. Geen probleem. Ik kreeg het “ te veel betaalde” gewoon terug op mijn rekening. Dat vind ik nou nog eens service. Ps. De prijsstijging had overigens te maken met de fabrikant. Mijn dag kon niet meer stuk. Daar doe ik graag iets voor terug in de vorm van deze beoordeling. Dank cv koopjes!

heel goed

Als ik bel word ik heel goed geholpen .en zelfs geen toetsen indrukken gewoon gelijk iemand aan de lijn. Heel goed.

Correct en juist geholpen. Ik heb nog even telefonisch contact gehad omdat ik twijfelde over de verdeler van de vloerverwarming. Ik werd doorverbonden met een zeer kundige medewerker die echt de tijd nam om het me uit te leggen.

Uitmuntend!

Vandaag voor radiatoren een bestelling geplaatst. Helaas door eigen meetfout verkeerde maat doorgevoerd. Na telefonisch overleg met Erik, een goede oplossing gevonden en meteen de juiste radiatoren kunnen laten bestellen. Morgen komt alsnog de juiste binnen. Erik en cvkoopjes, bedankt voor de support en service!

Goede beschrijving en snelle levering

Zeer snel en correct afgehandeld

Snelle levering, prima radiatoren voor redelijk prijs

De leveringen waren sneller dan aangegeven werd. Heldere site voor een hobby klusser zoals ik. Prima kwaliteit radiatoren en eenvoudig te monteren. Een min punt is dat ik de gebruiksaanwijzing zeer slechte te begrijpen vond. Verder vind ik CV koopjes top!

Zeer goede service

Product voldoet volledig aan de beschrijving. Bezorg datum kan worden aangegeven en het product wordt dan ook tijdig bezorgd. Betaling eenvoudig met Ideal.

Wat een service.

Na telefonisch contact is er meteen bekeken of het op voorraad is,heb ik besteld en de volgende dag keurig afgeleverd.

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Het bestellen op de site is erg eenvoudig. Duidelijk wat er wordt bedoeld. E levering was er op de afgesproken dag. Zonder vooraankondiging om 7:15 uur. Dat is wel vroeg.

perfekt

Zeer snel en goed gelevert en nog franco ook!

Super prijs voor een prachtige radiator met geweldige service!

Een uitgebreid assortiment in radiatoren, voor een super prijs. Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld om te checken of de, hele snelle, leverdatum inderdaad gelegen kwam. En toen bleek dat er een klein onderdeeltje miste in de ophangbeugel werd er de volgende ochtend gelijk een hele nieuwe ophangbeugel bezorgd. Kan niet beter!

Kwaliteit- / prijsverhouding is uitstekend

Vlotte afhandeling en bezorging van een prima product!

snelle levering zeer scherpe prijs

Makkelijk zoeken op de website en super snel en correct geleverd

ok

Overzichtelijke website, goede communicatie

snelle correcte levering

volgens afspraak geleverd

Galvanistraat 1

6716 AE Ede

Over CVkoopjes

CVkoopjes is al ruim 10 jaar uw adres voor voordelige radiatoren, CV-ketels en alles wat daar bij komt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de installatiebranche kunnen wij u bovendien een uitstekend advies geven zodat u tegen de laagst mogelijke prijs de juist aankoop doet!