Ik ben uiterst tevreden over de hele lijn.

Ik ben een zeer tevreden klant. Er is een groot aanbod van kwaliteitswijnen. Elke wijn wordt uitgebreid van achtergrondinfo voorzien. Het wakkert de kennis en interesse aan. Een eerlijk bedrijf dat ook telkens garant staat voor een vlotte en verzorgde levering. Dank je wel!

Perfecte wijn en snelle levering

Wilde perse een wijn van de Canonnau druif en hier de perfecte wijn voor de goede prijs gevonden :)

Geen ervaring

Ik heb de wijn (nog) niet gedronken. Komt nog.

Snel, accuraat en goede kwaliteit.

De wijnen zijn van goede kwaliteit. De levering is snel en op tijd.

Vlotte bestelling en levering

Wijn voldoet aan de verwachtingen, net zoals de service.

Volgens verwachting

Geheel volgens verwachting en aangegeven levertijd.

Einwandfreie Abwicklung

positiv

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service, correct geleverd

heerlijke wijn voor een mooie prijs

Quick delivery & wonderful wine!

I ordered a few bottles of Sardinian wine since I did not get to enjoy any on the island myself this year. The order arrived quickly, packaged well and the wine is just wonderful. I will be placing another order very soon! Grazie!

Heel goed.

Aanbieding, bestelling, betaling en levering uitstekend. De wijn nog niet geopend, ben wel nieuwsgierig. Snel doen!

perfect

Superwijn, superprijs, supergemakkelijk!

Goed overzichtelijk site om te bestellen, zeer snelle bezorgtijden (dag erna in huis/op pickup point).

Perfecte en snelle afhandeling de bestelling

Wat ik mis is de mogelijkheid om op één of meerdere plaatsen wijnen te degusteren voor de aankoop. De uitleg over de wijnen en de zoektocht maar specifieke wijnen komen volgens mij in het geval van een persoonlijk contact, van persoon tot persoon, beter tot hun recht. Online verkoop heeft zo zijn voordelen, maar anderzijds ook een pak nadelen. Wijnen moet je kunnen proeven en je moet er kunnen over praten en dat gaat hier totaal verloren.

Top service, topwijnen !

Perfecte service en levering. Verkoper van topwijnen.

Helemaal goed

Snel en vriendelijk

Goede uitleg over de wijn, en keurig berzorgd

Het was lastig kiezen uit het enorme aanbid, de gekozen dessertwijn smaakte heerlijk, en ik verheug me op de Brunello webinar

perfecte service en goede kwaliteit.

Snelle levering. Goed verpakt en woedekwaliteit wijnen.

Uitstekende selectie en service

Prima, mooi assortiment en snelle levering

Even voor 22:00 besteld en volgende dag geleverd. De flessen zaten stevig verpakt maar wat extra papier of andere vulling om schuiven te voorkomen zou niet verkeerd zijn.

Goede wijn gemakkelijk besteld

Alles was goed. Eén item was niet beschikbaar, ze hebben het zonder extra kosten vervangen door een duurder item.

Binnen 24 uur ontvangen in een goede stevige doos.

Goed, lijkt mij een deskundig bedrijf om zaken mee te doen.

Vlotte en nette afhandeling van mijn bestelling. Trouwens ook volgens verwachting prima wijnen. Aanraders!

TOP

Eenvoudig te bestelling. Correct en op tijd geleverd.

Supersnel en zeer correct

Mooie keuze, correcte en supersnelle levering

snelle service

goede wijn!