Mooi assortiment en keurige service

Mooi assortiment en keurige service

Onmiddellijke reactie na bestelling Zelfde dag verstuurd en volgende dag geleverd! Perfect

Prachtige wijnen!

Prachtige wijnen! Ik had een Amarone van 10 jaar oud besteld voor een speciale gelegenheid. Snelle levering en duidelijke informatie. Aanrader!

Er zijn twee soorten wijnen;wijnen die nog een jaartje moeten liggen [bev.Rosso di Montalcino 2018 ] en wijnen die je vandaag kunt drinken [bev.Rosso di Montalcino 2017].U hebt ze allebei.

Supersnelle levering

Al vaker een bestelling ontvangen van Villa Fattoria. Snelle levering. Flessen zijn keurig verpakt. Fijn dat je een bestelling per fles kunt plaatsen. Heerlijke wijnen. Ben meer dan tevreden.

Uitstekend geregeld!

Duidelijke website, super assortiment, en heeeeeel snel in huis!

Vlugge levering, goede verpakking en de wijn is heel lekker.

Verrassend lekker elke keer

Geweldige keuze uit heerlijke wijnen .. op tijd geleverd.. en veel te snel op

professioneel

Correcte en snelle afhandeling. De wijn was zeer goed beschermd.

Uitstekende service!

Altijd goed verzorgd, uitstekend verpakt en geleverd zoals gezegd!

Zeer goede service!

Snelle levering, lekkere wijntjes. Gratis levering vind ik een groot pluspunt in deze tijd van Corona.

Top, snelle en correcte levering

Al vele jaren koop ik bij jullie fantastische wijnen.

Mijn ervaring in de persoon van Clement van dijk is zeer positief, ik zal de komende jaren ook regelmatig mijn wijnen bij villa fattoria blijven bestellen.

Duidelijk en snel.

Pakketje super snel aangekregen met goede service.

Perfect!

Vlotte en goede service. Wijn is zeer goed verpakt.

super ervaring

Snelle levering en Top wijnen !

Gezochte wijn bij jullie gevonden!

geweldig

Goede , deskundige, - ben zelf veel in het land geweest en heb me verdiept in taal en cultuur - informatie over de veelzijdigheid van de Italiaanse wijnen. En wat ik tot nu toe heb gedronken, lekker en altijd weer een aanleiding om met de anderen over de wijnen, het eten, de cultuur van het land te praten. Wijnen niet altijd goedkoop, maar je krijgt wel wat voor de prijs die je betaalt!

heerlijke wijnen, goede omschrijving ervan en vlotte levering.

zeer ruime sortering Italiaanse wijnen.

Super transparant in aanbod en service

mooi aanbod helder geprijsd aanbod en promo's snelle leveringen en goedkoop prima service

prima wijn, zeer vlotte levering.

Een goede wijn, voor een goede prijs. Echter, naar mijn bescheiden mening, niet de SUPER Top wijn die in de aanbeveling staat Commercieel misschien handig, maar voor de wijnliefhebber zou een realistischer omschrijving prettiger zijn. De levering was top, ik had de wijn daadwerkelijk de volgende dag, wat voor wijn uitzonderlijk snel is.

fantastisch

ruime keuze uitstekende wijn

Great wine fast delivery great service

Great wine fast delivery great service

Opnieuw prima !

Villa Fattoria beschikt over een meer dan geweldig assortiment Italiaanse wijnen. Deze keer een mooie aanbieding van een Ripasso gekocht, werkelijk prima qua prijs/kwaliteit en keurig snel bezorgd. Koertom, niets mis mee, echt een aanrader !

servicegerichte winkel met duidelijke focus en profiel

Goed assortiment. Fijne service. Duidelijk profiel. Makkelijk bestellen. Sommige aanbiedingen zijn "korting op de toeslag".

Meentweg 86

3454AV De meern