snelle en adequate service

mooie selectie wijnen en leuke niewusbrieven/aanbiedingen.

Zeer goede website, grote keuze, competitieve prijzen, snelle levering

Zeer goede website(keuze, uitleg,achtergrond informatie), grote keuze, competitieve prijzen, snelle levering. Absolute aanrader.

snel en topkwaliteit

snel geleverd en topkwaliteit uit Sardinië

TopService

Correcte snelle afhandeling

Uitstekend!

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Mooi assortiment en goede service!

Snel en correct

Snelle en correcte afhandeling bestelling tickets.

Snel en goede prijs

Dag na bestelling krijg je levering. Goede prijs voor lekkere wijn!

Prima wijnen snelle bezorging

Zie titel

Goede kwaliteit en goede srevice

Ruim assortiment en een vlotte levering . Molto bene!

Vlotte afhandeling

Ruime keuze. Ook goede hulp bij probleempjes. Top.

Alles goed!

Probleemloos correct en snel

Snel en goed

Probleemloos besteld, met felicitatie op afgesproken dag bezorgd.

Mooie collectie. Bezorging dik in orde.

Wat een mooi assortiment. Goede specialist duidelijke website, nette prijzen. Supersnel bezorgd dus alles dik in orde!

Gerenommeerd bedrijf met uitstekende service

Ik heb hier nu enkele malen een doos besteld. Het bestelde heb ik snel en compleet ontvangen. Een keer een minpuntje gehad dat direct goed is opgelost. Dus ook de service na aankoop is prima.

Alles prima in orde

Zeer snelle levering Mooie selectie van de betere Italiaanse wijnen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden over service.

Snel en goedkoop

Goede aanbiedingen en snelle levering.

snelle correcte levering

1ste maal hier besteld Duidelijke webshop, mooi assortiment, de gekozen wijn heb ik enkel hier gevonden. Correcte levering volgens afspraak en tijdig op de hoogte gehouden van het traject van mijn pakket

Top bedrijf - goede wijnen - prijs kwaliteit top - levering OK - Nooit problemen bij levering.

Alleen positieve ervaringen

Uitstekende klantenbinding

Na een eerste bestelling komen ze met aanbiedingen in dezelfde categorie.

Mirto dichtbij gevonden en niet slecht

De “enige” Mirto nu getest en vergeleken met de Mirto die ikzelf heb meegebracht vanuit Sardinie. Ikword er wel blij van . Jammer dat de Mirto alleen nog maar online te krijgen is. Het is niet zo bekend voor Nederlanders denk ik maar verdient beter. Normaalben ikhelemaalniet zo van likeuren maar deze is goed voor mijn maag en ik voelme er goed bij en ben ervan overtuigd dat het heel gezond is.🤗

Voor een proeverij vond ik bij Villa Fattoria een ruime keuze aan Siciliaanse wijnen. Levering was snel en correct. Volgens de pakbon is de wijn verzonden vanuit mijn woonplaats. Als ik dat geweten had, dan had ik de wijn wel even opgehaald. I.v.m. Covid-19 is de proeverij tot nader orde uitgesteld.

Snel en correct

Correcte en snelle levering van de wijn.

Goede wijnen en punctuele leveringen

Zeer tevreden! 1 minpuntje: Wijnen worden geleverd in mooie grote en stevige dozen, echter de flessen worden verpakt met heel veel papier erboven op, dus heel veel afval.

Veel keuze, prachtige wijnen

Veel keuze, prachtige wijnen