snelle, efficiente bestelling en levering!

Bestellen, online betalen, bevestiging krijgen, fles werd opgestuurd en niet lang erna geleverd. Snel, efficient, zoals het hoort...

Uitstekend aanbod ! Perfecte samenwerking!

Perfecte leverancier

Ikwilnietoverall watvanmoetenvinden. Het ergert mij meer en meer!

Boe!

Redelijk eenvoudig bestellen via de website

Ik heb een keuze gemaakt voor wijnen uit het zuiden van Italië. Deze zijn, na enig zoeken, redelijk makkelijk te vinden op de website. Het aanbod is voldoende groot, ik mis wat diepgang in de beschrijvingen en een kaartje waar de wijn nou exact vandaan komt.... Afrekenen gaat eenvoudig, bezorging is in orde, de flessen zijn goed verpakt. Op dit moment is het nog te vroeg om over de kwaliteit van de wijn iets te zegen omdat ik ze nog moet proeven. Het komt mij voor dat de prijs redelijk is. soms iets hoger dan de markt) Je zou verwachten dat je bij grotere bestellingen een bonus krijgt in de vorm van de 6e fles gratis of zo, maar dit is mij niet aangeboden.

snelle service, mooi aanbod!

Mooi aanbod voor de Italiaanse wijnliefhebber die op zoek is naar het meer exclusievere en moeilijk te vinden Italiaanse topwijnen. Uiteraard ook de gangbare wijnen in aanbod. Correcte prijs/kwaliteit-verhouding, snelle service!

Vlotte bezorging en in een stevige verpakking

En natuurlijk goede Italiaanse wijn

Slordig

Orderverwerking alsmede facturering laat te wensen over.

TOP!!

Een pareltje om deze rosé in huis te hebben. Prijs kwaliteit verhouding een Topper!! Concurrent Colombette van Henri Bloem( prijs 5,95) Voor mij idee, is er geen concurrentie.

Goede service en snel geleverd

Toen ik op de site tegen problemen met bestellen aanliep werd ik gebeld of ze konden helpen. Daarna direct alles goed afgehandeld en snel geleverd, uitstekende service!

Goede en snelle levering

Naar aanleiding van mijn eenmalig contact kan ik alleen maar zeggen dat het mij echt is meegevallen. Snelle afhandeling en correct. Alleen zou ik de mogelijkheid appreciëren moest ik bij Villa Fattoria wijnen kunnen degusteren! Laat maar weten wanneer het kan en dan hopelijk in Uden! Is daar het bedrijf niet gelegen?

Alles ok, allen track en tracé van pakket is niet van deze tijd.

Pakket afleveren op ... vandaag tussen 08:00AM en 21:30.. geen communicatie mogelijk.

snelle levering lekkere wijn

vla vla

Perfect,naar mijn volle tevredenheid

Helemaal prima; snel, profi, vriendelijk aan de telefoon, prima adviezen.

Wat wel jammer was: ik had 6 flessen besteld en daar zouden 2 kistjes bij worden geleverd waar elk 3 flessen in konden. Maar er bleken 2 kistjes bij geleverd te zijn waar maar 2 flessen in konden... dus gelukkig kon ik nog snel naar Gall & Gall voor een extra kistje van 2. Snif, wel jammer, want het was een bijzonder cadeau voor iemand (450 euro aan Barolo), precies uitgekiend op 2 kistjes, en nu waren het noodgedwongen opeens 3 kistjes. Maar goed, geen onoverkomelijke ramp en ik heb er ook niet over gebeld of zo, want ik was verder zeer te spreken over het contact. Groet!

Snelle service !

Lekkere topwijnen, snel geleverd. Super !

Snel lekker en met smaak

Mooie wijnen en voor iedereen en voor elk moment een topper .. heerlijk

Uitmuntend

Snelle leveringen. Keuze uit een ruim assortiment en betaalbarr

All good !

very fast delivery

Een geweldige topwijn.

De wijn is een topwijn, en de prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde.

Geweldige hulp

Geweldige webshop. Er wordt uitgebreid advies gegeven via mail, telefoon of whatsapp. Naast de mooie wijnen organiseren ze ook nog super leuke proeverijen.

Klasse

Keurig, alles geleverd. In tegenstelling tot andere is wat je koopt ook echt leverbaar...

Opnieuw goede ervaring met Fattoria!

Eenvoudig te bestellen, wijn heeft nog tijd nodig, supersnelle levering.

Aandachtige service, goed assortiment

Villa Fattoria biedt een prachtige selectie van kwalitatief uitstekende Italiaanse wijnen. De eigenaar Clement, is gepassioneerd om de best mogelijke wijnen uit te zoeken en te selecteren welke vaak uniek zijn voor de Nederlandse markt. Allemaal voor een zeer scherpe prijs, ben al jaren met veel plezier klant.

Meentweg 86

3454AV De meern