Snelle levering en erg goede rode wijn

Bij het aanschaffen van wijn is van belang dat de manier waarop de aanbieder de wijn omschrijft overeenkomt met hoe je die zelf ervaart. Dat is hier zeker het geval. Was precies zoals ie beschreven was en dus goed.

prima en snel

prima service

uitstekende begeieiding en communicatie vanaf het moment van het plaatsen van de bestelling t/m de levering voor de deur. Pet af!

Snel geleverd en zeer lekkere wijn. Opvolging via mail stap voor stap uitgelegd. Wijn was perfect verpakt.

vlotte, professionele afhandeling

vlotte, professionele afhandeling. Goed geregeld.

snel, maar ik weet niet hoe doeltreffend het advies is

Alles wordt heel snel geleverd, hetgeen voor mij niet zo hoeft. Ik zit nooit direct te springen om een fles wijn. Moet toch eerst rusten Ikweet niet hoe goed de adviezen en mening over de wijn zijn.Veel dure wijnen en minder middenklasse, die voor mij meer is weggelegd.

uitermate snelle levering

zie hierboven

Top zaak mooie wijnen

Top service en kwaliteit neem al 5 jaar wijn af! Top Italiaanse wijnen die je elders haast niet kan vinden

op tijd bezorgd en een prima wijn

op tijd bezorgd en een prima wijn

geweldig

Heerlijke communicatie. Zelfs op whatsapp wordt snel gereageert

Uitstekende wijn en snelle service

Echt top wijn!

Super.

Zeer snelle en correcte levering.

Goed advies en snelle levering

Goede adviezen Snelle levering Persoonlijke benadering

Kwaliteit

Prachtige wijnen en goede site maar zeker ook de app

Mooi assortiment en snelle levering

Mooie website, professioneel en veel keuze. Tevens snelle levering!

Uitstekende wijn, goed op dronk, ook bewaarbaar voor komende jaren, echter dat gaat er niet van komen lol

Heerlijke wijn aan degelijke prijzen met een topservice!

Zowel de site als de App bieden een heel duidelijk overzicht. Er is voldoende mogelijkheid om je keuzes te filteren, favorieten op te slaan en een handig overzicht bij te houden. Het aanbod is uitstekend. Ik heb na lang zoeken wijn kunnen aanschaffen van een zeer specifieke streek. De verzending verliep zeer vlot en de verpakking was heel degzlijk. Kortom ik bestel zeker nogmaals.

Snelle levering, mooie wijnen

Smaakt goed en site werkt prima

Goede ervaring

ben tevreden

goed assortiment, goede service

snelle vakkundige levering van scherp geprijsde topwijn

snelle levering; goede prijs voor topwijn

Prima digitale transactie, snelle levering, goede wijn

Prima assortiment en snelle levering.

Mooie overzichtelijk assortiment. Prima prijs/kwaliteit en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Snelle correcte levering

Snelle levering, superfijn!