zeer aangenaam

Ik heb er Hydrauliek olie besteld, prijs was zeer scherp en de levering liep heel vlot. Kan ze alleen maar aanraden.

snel, deskundig en betaalbaar

De kop zegt het al. Vandaar de 5 sterren. Klantenservice goed bereikbaar, reageert snel en de bestellingen worden snel verwerkt.

Prima ,snelle levering.

Voordelig, snel geleverd, goed service,

Goede kwaliteit, omdat en snelle levering

Snel en goed

Gewoon goed en snel

Goede prijs/kwaliteit/snelle levering

2 Takt olie besteld voor mijn buitenboordmotor. Super snelle levering en goede kwaliteit. Al met al zeer tevreden.

Duidelijke site en de juiste en correcte hulp bij vragen over het product

Vriendelijke hulplijn ook vooral al het product ven niet leverbaar is word er gezocht naar een oplossing bij evt andere leverancier

Perfect, ook de communicatie is prima

Uitstekende kwaliteit!

Snel geleverd en heel goed product.

zeer goed

oliebesteld en ander item,dit item stond nog wel op site maar was niet meer leverbaar,werd na bestelling meteen telefonisch gebeld,item is van de site,geld werd terug gestort en olie volgende dag geleverd.super service.Top

Bestellen met autocorrectie :-)

Ik bestel bij Oliewinkel omdat ze naar mijn idee de voordeligste zijn, maar dat niet alleen, bij de laatste bestelling die ik plaatste had ik per ongeluk het verkeerde type hydrauliekolie besteld en toen werd ik hierover terug gebeld met de vraag waar ik deze olie voor nodig had. Bleek dat ik toch een andere moest hebben omdat deze niet gemengd kon worden met de hydrauliekolie die ik in de machines had. Ik zeg een kleine moeite groot plezier :-)

Alles loopt gesmeerd!

Olie werd snel geleverd zonder verzendkosten!

Top bedrijf

Altijd netjes en op tijd verzonden. Snelle antwoorden van klantenservice.

vlot

Prima winkel

Goed verpakt, Zeer snelle levering. Top.

Helemaal top

Superzaak, leveren enorm snel, verkopen super goeie olie voor klassiekers.

gewoon goed

zoals ik had mogen verwachten

Perfect advies, goed bereikbaar, snel geleverd

Eerst even gebeld met een paar vragen over welke olie geschikt zou zijn voor mijn houtklover. Direct deskundig advies gekregen en de olie daarna online besteld op een zeer overzichtelijke site. Volgende dag in huis !!! Machine gevuld en kloven maar.

Heel klantvriendelijk !

Via internet bestelling van motorolie gedaan Helaas de verkeerde olie besteld, terwijl achteraf had ik het kunnen weten, want op de website wordt veel duidelijkheid gegeven over welke olie voor welke motor geschikt is. Maar het retourneren wordt direct geaccepteerd en ook duidelijk aangegeven hoe te handelen. Heel klantvriendelijk dus!

Uitstekend geprijsd en veel keuze

Ik bestel wel vaker bij oliewinkel.nl en bestel dan vaak 77 olie vanwege de gunstige prijs. 77 verkoopt veel typen olie die voldoen aan de specificaties van mijn autos en ik heb er niets over te klagen.

Betrouwbaar

Duidelijke site en snel in huis

Goede service en bereikbaar

Het is een pluspunt dat je gewoon kan bellen bij vragen olie is prima en de prijs is ook niet verkeerd en snel geleverd, dus ik ben gewoon dik tevreden

Prima ervaring.

Snelle correcte levering, netjes verpakt.

De Trompet 1340

1967 DA Heemskerk