Prima geholpen

Wachtwoord kwijt, nieuwe aangevraagd maar lukte niet. Toen gebeld, vanuit de auto NB uitstekend geholpen

helemaal goed

alleen de doos waar de kan van 20 liter in zat was iets beschadigd, maar daar kan ik niet mee zitten, wel verontschuldigingen gehad van de bezorger.

Goed, snel en goedkoop

Overzichtelijke website en volgende mij zeer goede kwaliteit, voor een scherpe prijs. Snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle service

Snelle levering, goed advies.

goed en snel

Snelle levering , prima prijs kwaliteitsverhouding

Ik zocht een specifieke Olie en kwaliteitsolie Winkel heeft dit ! TOP

zeer te vreden

mijn ervaring is goed snelle levering van bestelde product

Gewoon goed

Snelle correcte levering

Snelle levering na bestelling.

snelle leverin

snelle levering tegen een scherpe prijs

Zeer goede kwaliteit

Onze kotter hebben wij op advies van 77 lubricants op de mgeo sp 15w40, waar we altijd op shell rimula r4 hebben gevaren. Na een aantal verversingen draait de motor als een zonnetje. Alles voor ons bedrijf is over op 77. Doen wat ze zeggen.

super service

snelle afhandeling en de kwaliteit van de olie is naar wens.

op tijd geleverd.

De site is duidelijk.

goede service duidelijke omschrijving produkten

snelle levering van kwaliteits produkten

Goede webshop

Zeer snel geleverd. Was 1 artikel niet op voorraad, ze belden om te vragen of het goed was een iets hogere kwaliteit te leveren tegen dezelfde prijs. Hier wordt je vrolijk van. Zeker de volgende keer weer bestellen bij oliewinkel.

Heel fijn bedrijf

Heb al meerdere keren olie besteld bij oliewinkel.nl en zij communiceren altijd heel duidelijk. Soms is er iets niet op voorraad, maar bellen dan gelijk met de leverdatum of alternatief. Drums worden keurig op pallets geleverd en klein spul netjes verpakt. Heel fijn dat er nog mensen/bedrijven zijn die persoonlijk contact met je opnemen. Volgens mij de juiste partij voor de zakelijke klant!

duidelijke site, snelle levering

ik zocht olie voor een machine, deze had ik snel gevonden op oliewinkel. direct besteld en de volgende dag bezorgd. daarnaast was er duidelijk aangegeven welke oliën er beschikbaar zijn.

snel en goed

in de namiddag olie besteld,andere ochtend voor 9uur geleverd.netjes verpakt.kan niet beter

Vlotte service en top kwaliteit !

TOP

kwaliteitolie voor weinig geld

hydrauliek olie besteld en zeer vlot geleverd

Snel de juiste spullen geleverd. Top

Snel de bestelling juist geleverd. Zo moet het.

Snelle levering en goeie kwaliteit olie!

De olie in de motoren bevallen uitstekend tot dusver. En de levering verloopt ook soepel. De klanten service (Die altijd te bereiken is!) Reageert zowel telefonisch als per mail dezelfde dag of heel erg snel! We hopen daarom in de toekomst ook een uitgebreidere assortiment in de oldtimer oliën.

super

de bestelde hoeveelheid was niet meer aanwezig, meteen telefoontje gehad met een alternatief dat direct leverbaar was. top.

prima service

prima geregeld en snel geleverd.

De Trompet 1340

1967 DA Heemskerk