Ik heb bestelling gedaan zoals afgesproken goed bezorgd en shirts zitten lekker

Fijne broek voor een fijne prijs; kleur houdt zich beter dan bij puur katoen.

De maat is goed, niet te groot, kom je wel eens tegen bij werkkleding. Prima levertijd!

Snelle levering en prima prijs

Voor een prima prijs mijn bestelling kunnen doen. Werd goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden zou worden. Binnen een week mijn spullen binnen. Precies op tijd de juiste kleding voor de warme dagen.

Gekregen wat ik zocht.

Zocht een verstelbare veiligheidslijn voor niet al teveel geld. Gevonden bij jullie. Helemaal prima.

Uitstekend!

Voordelig, goed, snel!

Altijd op voorraad/snelle bezorging valt tegen

Misschien verwend door de vele bedrijven die een dag na aankoop al kunnen leveren, maar 6 dagen voor de bestelling werd afgeleverd viel me tegen. Voor de prijs-kwaliteit en functionaliteit van de gekochte regenjas, en de verdere afhandeling door Totalprotex een dikke voldoende. Hiervoor kan ik het bedrijf zeker aanbevelen. Zeker gezien de claim op de website over snel bezorgen en altijd op voorraad, is voor mijn idee de aflevering voor verbetering vatbaar. Aanbevelen voor snelle levering? Helaas niet.

Product en levering naar verwachting

Ben een tevreden klant

Niets aan te merken.

Alles verliep vlot, van de bestelling t/m de levering.

OK Prijs-Tijd Verhouding

Als je weet wat je wilt en in welke maat je het wilt is dit een prima website om werkkleding te halen. de levertijden zijn wel lang retourneren is nog een stap erger, want het duurt niet alleen langer maar het is ook nog eens onduidelijk hoe je precies moet retouneren. daarbij komt er ook een betaling bovenop om je bestelling terug te kunnen sturen. voor de rest een prima site, en het product was goed geleverd

Maattabel klopt niet voor kledij

Kwaliteit ok maar de maten zijn veel te groot . 16.50 euro om niet passende kledij terug te zenden voor pakket tot 2kg en 7.50 euro verzendkosten is 24 euro waar je niets aan over houd .Veel geld als het niet past dus nee ga daar niet meer bestellen 1 x was meer dan genoeg .Als je dit 4 maal moet doen ben je ongeveer 100 euro kwijt .

Betaalbaar, goede kwaliteit spullen en snelle levering!

Ik was blij verrast met mijn aankoop. Deze was snel geleverd en keurig verpakt. Je enige verbeterpuntje van voor de site is de maat tabbellen... Ik heb nu 14,5 en 18 genomen op de gok. Deze passen allebei net aan. Ik had het fijner gevonden als er ook een verwijzing naar maat s, m, l etc. was geweest. Nu moest ik eerst met een meetlint aan de slag. Ook geen zwaar werk of zo, maar toch...

Correcte firma,goede service en ook nadien geen probleem over terugnamen.

Valbescherming besteld,nadien echter teruggestuurd,geen probleem. Nogmaals correcte firma.

Snel een goed regenpak

Handige webshop, produkten zijn van goede kwaliteit, snelle levering, vriendelijke klantendienst

Goede kwaliteit

Mijn ervaring is netjes snel afgehandeld goede kwaliteit zeer groot assortiment. Ik heb veiligheidskleding en schoenen besteld, Ik heb daar veel plezier van direct de juiste maat en kleur geleverd.

slechte ervaring

ik wil de bij jullie gekochte werksandalen graag retour zenden, want de pasvorm is waardeloos en het klitteband werkt helemaal niet

Nog niet gedragen.

Nog niet gedragen.

Goede spullen lange levertijd

Ik heb spullwn besteld en alles helemaal top. Alleen de bezorging liet wel lang op zich wachten. Dat is jammer.

Goede prijs-kwaliteitverhouding, bij bezorging geen schade. Enige nadeel was een enigszins trage levering; vanwege Hemelvaartsdag, zes werkdagen.

Netjes

Snelle levering, goede kwaliteit kleding

Schorten zijn van goede kwaliteit, lekker draagbaar

Geweldige laarzen

Super blij met werklaarzen met stalen neuzen. Dochter is altijd bij paarden te vinden en stalen neuzen zijn daar ideaal, maar in laarzen bijna niet te koop voor meisjes/dames. Zitten prima en zijn lekker stevig en waterdicht. Zeer tevreden

makkelijk te bestellen, goed vindbaar, snelle levering

Ben tevreden zoals het is gegaan

Alles was goed geregeld

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad