Je krijgt snel antwoord op je vraag, service is top

goede kwaliteit, aflevering duurt wel wat lang.

goede kwaliteit, aflevering duurt wel wat lang. Spullen niet op voorraad en dat is er jammer.

top bedrijf !!!

werkschoen goedkoop, mooi trendy en kwaliteit !!! Een aanrader

top product, goede levering

Alles goed geregeld, product op tijd geleverd

De bezorging is prina verlopen geen onverwachte dingen gebeurt

Tevreden

Zeer tevreden. Ga er in de toekomst nog kopen. Rap geleverd ook. Een dikke 10 verdient

Uitstekend maar je moet geen haast hebben

het jasje zonder voering is van een lichte stof. Bij het aantrekken heb je last van de dubbele ritssluiting die niet gemakkelijk in het slot schiet. Bij het uittrekken heb je last van de mouwen die niet graag meewillen en waarschijnlijk hinder ondervinden van je trui e.d.

Goed geregeld.

Mijn aankoop van een oranje rugtas verliep goed. Netjes bericht geregen dat de rugtas 3 werkdagen later zou aankomen ivm dat deze uit een opslagloods uit Polen moest komen.

Snel correct geleverd

Produkten makkelijk te bestellen, prijs is absuut goed en de levering verloopt snel. Ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen hier

Snelle levering, prima product

Werklaarsen besteld. Snel geleverd en product voldoet zeer goed.

Naar behoren geinformeerd over de bezorging en goederen zoals besteld ontvangen.

Naar wens!

uitstekend

Er is goed contact tussen verkoper en koper waneer een product niet op voor raad blijkt te zijn. Helemaal top geregeld

zakelijk maar duur

duurde een beetje lang en was duur maar wel zakelijk goede kwaliteit labjas.

super!

Snelle levering, ook retour gestuurde producten worden snel afgewikkeld.

Klantvriendelijk en uitstekende service

Voor de eerste keer heb ik via Total Protex werkschoenen besteld. Keurig geleverd gekregen op de juiste datum. Dus ik ben zeer tevreden.

Snelle levering Op tijd wat afgesproken was en goed materiaal

Kwaliteitsproducten

Goed spul, redelijk snel geleverd, goede communicatie en informatie

Jammer dat ik de verzendkosten van het retourneren van het product zelf moet betalen.

Ik heb een bestelling gedaan maar de broeken bleken niet te passen. Heb ze retour gestuurd maar moest wel de verzendkosten zelf betalen. Jammer.

Gemakkelijk en snel

Goede service.

In 1 woord geweldig

Zeer goede kwaliteit en de prijs helemaal top

Goede service, stonden je goed te woord. Levering was prima. Leveringstijd duurde voor mij wat te lang, maar daar konden jullie niets aan doen.

good

good

Alles is normaal gegaan ,top !!

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad