Goed product

Zit mooi, goed product

Vlug goedkoop en goede kwaliteit

Gode materialen , prima prijs , snel en eenvoudig te bestellen . En ook een snelle levering

Vrij snel geleverd, goede kwaliteit

Gratis bezorgen doen Al's het kan.

Proberen na het bestselling voglend dag bezorgen.

GOED

Uitstekende snelle en goede service..!!!!

Het duurde wel een aantal dagen maar vond het verder goede service

Netjes en beleefd.

Geen enkele wanklank. Het duurde vanwege transportproblemen wat langer en kreeg daar keurig bericht van!

Correcte levering. Top goederen!

perfect verzorgd

spullen perfect geleverd en snel

prima!

prima alles geregeld

snelle en vlotte afhandeling

Nette communicatie over het product , de levering en het retour

Ik ben als technisch hulp verlener altijd opzoek naar een goed handschoenen die mijn handen kan beschermen tegen het verwonden aan scherpen delen zowel de binnen zijde als de boven zijde van mijn handen

ruime sortering

Ik vond het niet prettig dat er op de side stond dat mijn bestelling op voorraad was en dat ik, na dat mijn bestelling geplaatst was, een mail krijg dat het nog uit Polen moest komen. Misleidend. Moest ik er nog een week op wachten.

Zoals het hoort

Is mijn eerste koop ervaring. Dat is heel goed afgerond en gehandeld.

Redelijk

Week of twee gewacht , toen kwam de bestelling en helaas te groot nu nog niet eens gehoord dat het retour is aangekomen. Dan vervolgens weer wachten op nieuwe items. Jammer dat het zoveel tijd kost.

Netjes op tijd geleverd. Het product voldoet aan de verwachting.

Netjes op tijd geleverd. Het product voldoet aan de verwachting.

zeer goed

alles is goed verlopen

Prima ervaring!

Duidelijke webwinkel, makkelijk te bestellen en goede terugkoppeling wat de status is van de bestelling. De bestelde Portwest hivision dames jassen waren bestemd voor onze kinderen. Ze passen goed, zijn lekker warm, goede kwaliteit en bovendien zijn de kinderen nu goed zichtbaar. Kortom echt een aanrader!

Da valt nog mee

De 1ste aankoop was n dag later als vermeld maar ja dat is tolereerbaar, En als u belt pakt er iemand op (dat is ook n plus), Nu is het nog afwachten hoe het retour systeem werkt

Uitstekend hoor!

Ik kreeg precies wat ik bestelde en hoefde niet te lang te wachten en nog voordelig ook.

geen problemen ondervonden met betaling en levering

Geen problemen ondervonden bij betaling en levering.

Juiste pasvorm en snelle bezorging

dik in orde

vlot geleverd

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad