goede service

je kunt er online goed bestellen geen problemen

Stroperig.

PDF formulier, is niet handig.

Misleidende foto

De product moest veel duidelijker op de foto getoond worden. Het was totaal niet wat we verwacht hadden en terugsturen is het niet waard want we hebben natuurlijk wel de verpakking geopend om te passen en te zien hoe het eruit ziet. Het was de retour niet waard, maar we kunnen de producten ook totaal niet gebruiken. We hebben uiteindelijk van een andere site een fatsoenlijke labojas gekocht.

Alles super

Mijn bestelling is sneller geleverd dan gedacht.

Snel maar extra kosten

Snele levering. Maar helaas bij retourneren moet ik zelf betalen

Goede en snelle levering

Goed overzicht op de website om te kunnen beslissen wat je precies nodig hebt.

prima procedure, snel, betrouwbaar, naar verwchting

prima service prima website

Afspraken goed nagekomen

Nog steeds niets ontvangen

nog steeds niets ontvangen van de bestelling

duurde langer als ik verwacht had

Verder was alles goed geregeld

Super bedrijf!

Ik heb 2 zorgjasjes besteld. Zitten als gegoten en goede kwaliteit. Goede service en snelle levering! Top!!

Op wat vertragingen na niks aan te merken en een goed product

uitstekend

snelle levering en goede kwaliteit

top

goede kwaliteit snelle levering toppie

Alles in orde!

Degelijk materiaal en goede service!

Goede kwaliteit

Vanwege corona helaas geen snelle levering maar wel waar voor mijn geld gekregen!

snelle adequate levering en bij vragen meteen telefonisch antwoord.

Positief, ook de communicatie bij vragen.

prima service

Leveren snel en geode kwaliteit voor een mooie prijs

Goed geholpen en door foute maat keuze van mezelf . Mocht gelijk omruilen. Heel fijn. Gr ronadl

Hele rare maatvoering

Jas was groot genoeg maar veel te kort t lijkt wel een navel truitje ook heb ik nooit een bevestiging ontvangen na bestelling verder prima service prijs ook goed jammer van t artikel Ik wil de jas ook graag retour doen mvg jos wolthoorn

Snelle en goede levering

Gewoon goed

Heel tevreden , super kwaliteit

Beste , De eerste bestelling was voor ons een try out . Daar de kwaliteit heel goed meevalt , zouden wij al één afdeling van ons bedrijf willen voorzien van deze jassen . Is het mogelijk om een nog beter prijs te bekomen bij meerdere stuks ? Alvast bedankt MVG , Distributie Govaerts

Correct geleverd en mooi materiaal voor goedkope prijs

Mooi materiaal voor lage prijs

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad