Goede uitleg betreffende het product. Prijs, kwaliteit is goed, mooi product wat zeer goed is gemaakt En goede afhandeling en levering zonder problemen. Hebben zl verschillende producten hier besteld en nog nooit teleurgesteld.

Degelijke handelswaar maar communicatie zwak.

Opvolging te leveren goederen zwak. Expeditie en leveringsdatum niet gecommuniceerd.

Fantastisch.

Lekker warm, goed aansluitend aan de voet

Goed en snel. Nette prijs

Goede Kwaliteit en redelijk snelle levering.

Tegenvaller

Plaats en betaal bestelling en dan blijkt dat een bezorger mijn pakket zo maar ergens neer zet zonder aan wijzing of een mail of wat dan ook. Hoe zou U het ervaren van mij geen sterretje.

Top ervaring

Snelle levering. Alles OK.

Top en snelle levering

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd

Alles verloopt naar wens

Super goed bedrijf en alles verloopt naar wens ,top !!!

Prima aangeleverd

Netjes geleverd en product om kunnen ruilen voor een kleine maat

Kort en zakelijk

Ok

Duidelijk en overzichtelijk

De website/shop duidelijk en bij onduidelijkheden of vragen gebeld met het bedrijf. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Overall volledig volgens verwachting.

Maatvoering op de website klopte als een bus. Levering duurde wat langer dan verwacht voor een voorraad product.

zeer goed

duidelijke website met goede omschrijving van het product. goede kwaliteit spullen. snelle levering

Geleverd conform de gemaakte afspraken.

Mooie werkkleding en netjes op de hoogte gehouden

Ik heb kleding gekocht van totalprotex bv. Goede kwaliteit en tevens een goede prijs. Ik werd netjes op de hoogte gesteld over de levering van mijn bestelling.

Goed materiaal verpakking was netjes. Overall past goed gebruik elke dag op motor lekker droog en warm .

Prima prijzen , prima producten

Omruilen van een product redelijk snel gegaan . Goede service .

snel geleverd

past goed en erg warm tocht dicht

Ben goed zichtbaar in het donker en jack en lekker warm

Erg fijn jack om in het donker hond uit te laten

Product zoals omschreven goede communicatie

Ik had een maat te groot besteld heb de overall teruggestuurd was geen probleem netjes bericht gehad nu goede maat toegestuurd gekregen top geregeld

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering!

Eindelijk droge voeten

goede kwaliteit

duurt iets langer met op sturen.

Schappelijk van prijs en lekker snel

Prijzen zijn niet overdreven en alles werd vlotjes en snel aangeleverd

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad