Aanrader !

Goede kwaliteit / prijsverhouding van de bestelde producten, en geleverd in korte tijd. Aanrader !

Alles op tijd geleveerd. Goede koop.

Terrible service

Nothing is being processed or shipped on time. I am waiting for three weeks for my order. Hello??????? The only reason why they get a single star is, as far as I can tell, the quality is good.

Een kleine week na bestelling heb ik men koksvesten geleverd gekregen. Ben er tevreden over.

Matig

Ik heb eerst gebeld en werd totaal niet netjes geholpen. Zeer kort af !!!

te kleine maat

Handschoenen te kleine maat geleverd

perfect

Perfecte realisatie van het bestelde product.

Aan te raden

Super goed en snelle levering

Product is goed, verzending waardeloos

Mijn zoon is tevreden over zijn nieuwe werkbroek. Goed pasvorm. Alleen verzending ging mis. Pakket is naar een verkeerd adres gestuurd.

Goede produkten. prima levering

Super fijne site

Ondanks dat er nu carona heerst is de levertijd van de bestelde artikelen echt supersnel

Zending voldoet aan de verwachtingen!

Snel geleverd. Zending is zoals op de site omschreven. Maten zijn wel aan de ruime kant.

top!

( gelieve mijn persoonsgegevens niet te gebruiken of verder te geven)

Alles is naar wens verlopen geen opmerkingen

Al eerder besteld dat proces verliep prima dus wederom besteld ook weer tot tevredenheid.

Princess Line

Jammer dat het model gewijzigd werd, er werd geen vermelding van gemaakt op de website. Persoonlijk zit deze pasvorm minder goed dan de vorige...

Nog afwachtend

Ik heb een van de twee schorten toegekregen en er werd me beloofd dat de andere nog zal worden bezorgd zodra deze binnen zijn , dus ik ben benieuwd

Prima kabel oprijd geleverd

Prima kabel oprijd geleverd

Fijne service

Netjes geleverd in een keurige doos. Jammer genoeg was het product mij te groot en heb ik het moeten retourneren. Ik was verbaasd dat de verzendkosten vergoed werden. Fijne service.

Levertijd vermelding niet altijd correct

Ruim 10 dagen moeten wachten, Maar toen de jas er was alles weer okay, Prijs kwaliteit is prima

Perfecy

Duur allemaal veel te lang

Vanaf plaatsen bestelling tot aan aflevering duur veel te lang.

TOP MATERIAAL

Superkwaliteit en mijn medewerkers kunnen veilig verder werken.

geweldige service

Had voor mijn technieklesjes die ik ga geven op school, nog een labjas nodig. Dan zien de kinderen, als Juf een witte jas aan heeft dan gaat ze techniekles geven. Heb ze bestelt en week later in huis. Verder alles goed en de jassen zitten goed.

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad