Top bedrijf

Mijn veiligheidsjas is snel geleverd en de maat is passend. Voordelige prijs en goede kwaliteit!!

Correcte service en tijdige levering tegen een aangename prijs.

Enkele veiligheidsartikels besteld, levering gebeurde zoals afgesproken, goederen waren prima verpakt, duidelijke informatie meegeleverd.

Goede bezorging

Top geregeld!!!

Wacht af waneer deel 2 van de bestelling binnen gaat komen.

Prima producten voor een scherpe prijs.

Goede veilige producten voor scherpe prijzen. Ook de kwaliteit is top!

Veel keuze

Levering op tijd. Artikelen anders dan verwacht

Prima afhandeling en levering. Maatvoering niet volledig in orde helaas.

Maatvoering van de kleding kwam niet overeen met de tabel; of het design van de bestelde kleding was erg kort voor de lengte van de maat.

Ik ben heel tevreden.

Ik ben heel tevreden.

geen probleem

alles conform bestelling ontvangen in goede staat

Top, en top winterpak, alles goed gegaan!

Winterpak / vispak besteld, ziet er zeer goed uit en al een aantal keren aan gehad, is precies wat ik zoek / zocht! Wind en waterdicht. Ik geloof zeker dat de koude hier ook geen vat op krijgt. Ben er blij mee.

zeer goed

goede verwerking

Snelle levering goed product

Was makkelijk te bestellen

snelle en vriendelijke afhandeling

zeer positieve ervaring, zeker een aanrader met schappelijke prijzen

Product ziet er goed uit

Levertijd mag wel korter

Prachtig regen pak gekocht waar ik veel pleIer aan ga beleven op een schip

Top bedrijf

Snelle levering.

Bestellen bezorging is ok. Maar retour zenden is duur en omslachtig.

De jassen waren kleiner dan ik dacht. Ik heb betaald voor het terugsturen en nog steeds geen geld of reactie terug gehad.

goed artikel, verkeerde voorlichting

Alvorens het artikel te bestellen gevraagd of het bedrukt of bestickerd was: Beste Johan, Bedankt voor je vraag. Deze zijn bestickerd en voldoende op voorraad (>200 stuks). Levertijd is 4-5 werkdagen. Mvg, Klantenservice Totalprotex.nl +31 40-2693355 Bij binnenkomst blijken ze wel degelijk te zijn bedrukt..... Hierdoor voor ons minder goed bruikbaar en duurder omdat we black out folie moeten gebruiken om de icoon op het waarschuwingsbord onleesbaar te maken. Retour was geen optie i.v.m. leververplichting. Man een man, woord een woord.

Exact hetgeen ik wilde en vlug gerealiseerd.

Een paar goede stofjassen om snel even iets te kunnen doen zonder je omgeving hoeven kleden. Goed materiaal, gemakkelijk te vinden op internet. Snel geleverd; dan kunnen we weer doorgaan.

goed en snel

Prima.

Zwarte viel goed uit qua maat. De blauwe iets kleiner dan verwacht.

Netjes alles geleverd

Netjes alles ontvangen

Matig voor vrouwenkleding in de tradirioneel mannenberoepen

De maten omrekenen van mannen naar vrouwenmaten klopt niet. Daardoor terug moeten sturen. De retourkosten waren nu voor mij. Ook niet van deze tijd vind ik.

Alles precies zoals ik besteld had

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad