snelle levering. goede service

snelle levering goede service

Een super aankoop

Degelijk materiaal, kwaliteit, zeer goed afgewerkt , voldoet volledig.

Levering ok , schoenen goede kwaliteit

Goede kleren, lange wachtijd

Alles wat ik besteld heb is prima, maar de wachttijd is erg lang en de contact met customer service ook niet perfect, wat ze zeggen klopt niet.

zeker aan te bevelen

vlotte afhandeling bestelling en snelle levering

De levering was erg snel

Goede kwaliteit en service

Reeds meerdere keren besteld en steeds juiste product levering verloopt vlot

Alles prima

Snelle levering, goede prijs, goed product

Precies wat wij zochten

Prima geregeld.

goed geregeld

alleen de bezorger heeft het huisnummer waar het is afgegeven op zijn kop geschreven :) Stond bij nr. 9 voor de deur maar bleek dat het op nummer 6 was afgegeven

Perfect!

Snelle levering en keurige terugkoppeling! Zeer tevreden!!

Prima website goeie kwaliteit

Bezorgen was in orde spullen ook

SUPER SERVICE

SNELHEID VAN LEVERING WAS CONFORM AFSPRAAK , CORRECTE AFSPRAKEN

Ik bestelde Thermo hemden met lange mouw en in de kleur donkerblauw.In de maat 4xl. Wat een geweldige kwaliteit. De pasvorm, is perfect. En lekkerzacht en warm. Elk hemd zit apart verpakt,en is keurig afgewerkt. Na het wassen, niet gekrompen,dus echt Top kwaliteit. In verband met mijn leeftijd,en dat ik het snel koud heb,zijn deze helemaal mijn ding. Ik heb wat langer moeten wachten voor dat ik ze thuis had,maar dat was het zeker waard. En....ja echt,ik draag ze als Shirt,dat kan,zo mooi zien ze eruit. Ik ben zeer tevreden,en zeg hierbij, dit is een aanrader.. zowel voor hem als haar!

Perfecte geregeld

Alles mooi op tijd perfect krijg wat ik besteld heb

Goede levering

Prijs/ Kwaliteit erg goed

Eerste pakket liep ergens vertraging op, de tweede kwam keurig binnen de vermelde 5 werkdagen.. In beide gevallen perfect afgeleverd door GLS.. De winteroveralls die we besteld hebben zijn van prima kwaliteit en precies wat we er van verwachten.. Wij dragen ze tijdens onze tochten op de CF Moto 550 quad.. Zijn lekker warm, wind en waterdicht en voldoende zakken om alles zoals mobiel mee te nemen.

It was ok

Ok, generally

Prima klantenservice

Makkelijk geregeld.

Het leveren duurde wat langer dan dat werd vermeld op de site. Moest uit centraal magazijn in Polen komen.

gewoon goed en betrouwbaar

het bestellen loopt vlot , gemakkelijke betaling en correcte en snelle levering. Na toch al een aantal bestellingen is dit bedrijf een aanrader voor iedereen.

Top kwaliteit

Tot hier toe heb ik niets slechts te vertellen over deze site. Alles verloopt altijd prima en vertrouwbaar perfecte service zeker aan te raden

Total Protex levert een prima service en een prima product.

Wij betrekken nu al een tijd overalls van Total Protex en zijn tevreden over de service en communicatie.

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad