Perfectie

Goede en perfecte service !!!

Dikke duim

spullen goed Levering goed Materialen goed

okr

oke

Prima service, helaas niet wat ik zocht

Een prima service, en goede afhandeling van retour!

heel goed

Goede product en snel levering

Geleverd volgens beschrijving en perfect op tijd

Ik ben inmiddels terugkerende klant; kwaliteitsproducten en als er al eens een probleempje is met een levering word je meteen geïnformeerd.

zal vast wel allemaal in orde zijn maar bij mij net niet

gevraagd om advies met voorbeeld waaraan de kleding moet voldoen. antwoord op gekregen en het desbetreffende product besteld. helaas niet het juiste gekregen en nog te laat bezorgd door gls ook. jammer gemiste kans.

Stevige handschoenen maar niet te dik

Alles heel snel geleverd en precies de kwaliteit die wij verwachtte

Goeie prijs kwaliteits-prijs verhouding en snelle levering

levertijd duurde vrij lang

contact was goed maar de levertijd stelde teleur

Topmateriaal

Werkschoenen besteld, passen perfect , zelfs 2de paar veters erbij. Veiligheidsjasje met zakken past goed , zelfs ruime borstzak voor een hedendaagse gsm , en plaats voor schrijfgerief. Zeer tevreden

Snelle levering en kans om terug te sturen

Snel en correcte levering, transporteur zou betere aflevertijden kunnen aanbieden, i.p.v. direct naar afhaalpunt te brengen. Dit is minder klantvriendelijk.

vlotte, snelle service

eenvoudig te bestellen van kwalitatief beschermingsmateriaal aan correcte prijs.

Bezorging duurt te lang

Bezorging duurde meer dan een week.

Goed product

Goed product, netjes verpakt. Precies zoals beschreven. Enkel jammer van de ietwat tragere levering, maar dit komt door Corona en GLS, niet door jullie.

Duurt lang

Bezorging duurt lang

snelle levering, goede maat

Kan alleen de factuur niet meer terugvinden om in te dienen.

TOP

Netjes op tijd geleverd, kwaliteit-prijsverhouding uitstekend.

Vriendelijke service

Product was niet op voorraad, maar werd spoedig doorgestuurd. Top.

Gewoon goed

Over de kwaliteit kan ik nu nog niets zeggen vraag dat binnen enkele maanden nog eens!

geweldig

Snel en betrouwbaar

Goed produkt en supersnelle levering

De overall past perfect en is gemaakt van lekker vallend materiaal. De levering was supersnel en netjes.

Materialen waren goed

Levering vond ik een beetje lang duren Was maar voor de rest was het prima

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad