Goede kwaliteit, lange levertijd

Fijne pasvorm, goede kwaliteit, wel relatief lange levertijd

Werd mooi en goed afgeleverd.

mooi

Practig service ,prima

Optijd geleverd

Product klopt .netjes verpakt en op tijd afgeleverd op de aangegeven adres.

Goede website

Goed product en vlotte bezorging

Goede service, goede levering

jammer dat het artikel er niet meer was, maar goed alternatief gekregen

Had er meer van verwacht

Had het bij de bestelling kunnen zien dat de strepen op het schirt niet voldoen aan de voorschriften die hier gelden.

heel goed.

De gordel met de valdemperis prima we zijn er heel tevreden mee maar de tas is werkelijk niets was!!

de gordel is goed maar de opberg tas is de tweede dag heel spontaan gescheurd. we kunnen er niets mee met de tas!

Goed bedrijf

Goede communicatie. Was een artikel niet op voorraad toen netjes bericht gehad en een week later nageleverd. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Snel en goed een aanrader

toch goed

alleen.jammer dat ik na 5 dagen zelf moest bellen of de bestelling nog werd geleverd

Heel fijne werkbroek.

Deze werkbroek heeft voldoende ruimte om te bukken en op de knieen te werken. Bevalt prima

Levering niet volgens de 2 tot 3 dagen

levertijd van ruim één week duurde te lang.

Ook al zat 2e pinksterdag ertussen. De levertijd van ruim één week was veel te lang in deze tijd waarin de klant niet zo lang wil wachten.

Te lange levertijd

Vind als je 2 weken moet wachten voor 2 bouw helmen is gewoon te gek zelfs in deze tijd!

Goede en snelle levering

Je word goed op de hoogte gehouden van het verloop van levering van je pakket. Had zelf gedacht dat de levering langer zou duren, dus die snelle levering is heel goed

kwaliteit kledij

Kwaliteit kledij tegen een zeer goede prijs. Levering zoals afgesproken Zal zeker nog bestellen.

Alles is vlot verlopen,,ben zeer tevreden over mijn bestelling

De levering vind ik wel erg lang duren!dat mag van mij wel wat vlotter...

lang wachten

5 werkdagen werd al snel 2 weken wachten. De matentabel klopt ook niet waardoor de kleding veel te groot geleverd werd. Omdat ik er dan niks aan heb en het terug moet mag je ook nog is verzendkosten betalen. Kortom het heeft me 20 euro gekost en heb nog geen werkkleren. Eerste maar ook meteen laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Prijs kwaliteit prima

Afspraken levering konden beter verlopen.

Goede pasvorm

Goede service, goede pasvorm en betaalbaar.

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad