Het verzenden had iets vlotter gekund, maar verder prima

Erg tevreden

Erg tevreden met de levertijd, informatie en het product

Slechte ervaring

Heb werklaarzen S5 C1 Netune gekocht. Na een half jaar kon ik ze al weggooien, omdat er aan de bovenkant een scheur zak. Heb hierover contact gehad met de klantenservice. Deze gaf aan dat het geen fabricage fout betrof en er geen coulance mogelijk was. Volgens hun was er vermoedelijk iets zwaars opgevallen. Weet zeker dat dit niet is gebeurd. Jammer dat Totalprotex niet openstaat voor een klantvriendelijke oplossing. Kwaliteit van het product laat naar mijn mening te wensen over. Voor mij heeft dit bedrijf afgedaan.

gewoonweg top service

Service en levering goed geregeld goede info over levering

degelijke veiligheidskleding

levering prima, 1 maat was verkeerd, goed opgelost

Top klantenservice en je vind elke werkkleding

Ben goed geholpen

Lekker waterdicht warm en goed beschermt de regentijden door. Nog geen enkele lekkage gehad. Ik ben zeer tevreden.

Mijn leven is in goede handen. met deze nieuwe dubbele lijflijn

Geleverd materiaal is goed

Voldoende informatie van bestelling tot verzending

Ik heb het als prettig ervaren alleen 1 minpunt die ik heb is de levertijd van het product

Top product

ik ben zeer tevevreden over de geleverde Veiligheidslaarzen. mvrgr Jos Lansink RKSV NEO

perfect

snel geleverd en kwaliteit is goed

Zoals het hoort!

Tevreden.

Onvolledige bestelling

Ik had een product besteld en hier wat sub producten bij gedaan die ik aanvullend kon gebruiken. Het hoofdproduct bleek niet meer leverbaar, wat uiteraard kan gebeuren, en kreeg hier mijn geld voor terug. Toen ik aangaf dat ik de andere producten dan ook niet nodig had aangezien dit een aanvulling was op het geannuleerde product werd mij gezegd dat ik het kon retourneren maar dat de verzendkosten voor mijn rekening zou komen. Hier ben ik het niet mee eens en heb dit per email aangegeven, hier geen verdere respons meer op gehad!

Top service.

Top service, hadden mijn product niet meer in stock,maa wel tegen voorstel gekregen voor een artikel te bestellen of wachten tot het terug in stock was en dan terug naar mij verzenden.

Prima service, binnen de afgesproken tijd

Goed afgeleverd

Snel en goed afgeleverd

Product is goed en netjes verpakt. Duurt ongeveer een week voor ik het binnen had. Werd netjes op de hoogte gehouden via track nu trace. Enige min puntje. Had een ventilerende helm besteld en kreeg een hele dichte.

Duidelijke site, makkelijk bestellen

Zowel voor onszelf als familie hier besteld, ging heel goed. Beetje onduidelijk wanneer geleverd ging worden, maar toen kwam er een email met de lever datum. Zou hier zo weer bestellen.

netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd Leveringstermijn van 3 werkdagen zoals beloofd, uiteraard niet haalbaar als het uit Polen moet komen. Daar mag men wel een aanpassing op maken op de site.

Prima product

👍

netjes en snelle levering

Snel geleverd en goed bezorgd. Prima

Geleverd volgens verwachting

Goed geleverd

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad