Oke

Oke

Zeer klantvriendelijk

Invulling klantgegevens niet echt helder. Foutieve huisnummering tot gevolg. Werd daarover vrijwel onmiddellijk teruggebeld en werd door Totalprotex intern direct gecorrigeerd. Leveringstermijn behoorlijk lang ten opzichte van de melding dat het product ruimschoots op voorraad is, verwachtte levering na 1 of twee dagen. Blijkt het uit een depot in Polen te komen. Na ruim een week werd het bestelde geleverd. Daar kan in het bestelproces meer duidelijkheid aan worden gegeven.

Pluspunten

Niet veel contact gehad met het bedrijf zelf, wat ik gunstig vind. Betekent dat er niks fout is gegaan. Verzendkosten wel wat aan de hoge kant ivm verzending uit Polen. Wel een beetje jammer.. Daardoor ook wat tijd tussen bestellen en leveren. Maar toch binnen een week thuis geleverd gekregen

Ja.. De verzendkosten

Pluspunten

snelle levering hele scherpe prijs

geen

Pluspunten

Voordelig, goed en snel!

Ik kocht onder andere Nitrile Powder Free wegwerphandschoenen, altijd handig in de studie diergeneeskunde. Online hadden deze (op afbeelding) een blauwe kleur. Uiteindelijk heb ik zwarte gekregen. Op zich maak ik mij daar niet druk om, ze dienen toch om vuil te worden en weg te gooien, maar wie weet anderen wel. Voor de rest alles in orde. Bedankt voor de service!

Pluspunten

Mooi en prachtige schoenen

Pluspunten

Snelle service, goed produkt. Omruilen ging zonder problemen.

HomeMade Partycatering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je krijgt wat je besteld.

De levertijd, duurde meer dan een week , er was binnen 2 dagen beloofd.22 mei besteld 31 mei geleverd.

Pluspunten

Perfecte schoenen van port west ben er zeer tevreden over

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service en snel

Zending werd in 2e geleverd was een beetje verwarrend...

Pluspunten

Snelle en hoede levering. Het produktvissen mooi en van goede kwaliteit en niet te duur.

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking, ondanks terugzending van de goeder : alles prima

Pluspunten

Ook al was het een erg kleine order toch werd ik hartelijk ontvangen. De producten die ik wilde hebben zijn duidelijk en goedkoop op de webshop en waren snel in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

i get everything correct.

take too much days to get my product

Pluspunten

Direct na het plaatsen van de bestelling krijg ik hier een bevestiging van, na het betalen dito en ook word ik op de hoogte gehouden over het verdere verloop van de zending en over de aflevering. Middels de E-mail. Super!

Nee, ik ben zeer tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Produkten zijn goed verzorgd ontvangen.

Minimale aankoop van 20 euro netto vind ik niet juist. ik betaal toch altijd verzendkosten / verwerkingskosten?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Fijn dat u mij vraagt naar een beoordeling. Op 3 mei heb ik een bestelling geplaatst en het is nu 14 mei en er is nog niets binnen. Tussendoor heb ik geïnformeerd naar de voortgang en toen uitleg gekregen over de looptijd. Het pakket zou 13 mei ter verzending worden aangeboden, echter ook daarvan heb ik tot op heden niets vernomen. Alhoewel u er kennelijk met het uitzetten van de beoordelingsvraag vanuit bent gegaan dat ik de producten reeds ontvangen zou hebben, moet ik u helaas teleurstellen.

Verbeteren communicatie en het logistiek traject, dat zou ik aanbevelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle creditering

Sneller verzenden 2 werkdagen waren langer. Wel prima antwoord gekregen!

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad