Kwaliteit en prijs goed

De kwaliteit en prijsverhouding is goed. Enige min punt is lange levertijden waar je op site flink naar moet zoeken voor je dat vind. Ik zag dit pas na bestelling op bon. Terwijl online op voorraad stond dan verwacht je snellere levering. Duurt even voor verwerking bestelling bon komt dat gedaan wordt. Na bon hoor je lang niets. Soms langer dan aangeven wachttijd in werkdagen. Dat voor levering bericht. Levering komt uit Polen. Zou fijn zijn dit op site duidelijk aan te geven voor je bestelt. Want product voldoet verder prima verwachting. Dus aanbeveling ja als je wachttijd in achtneming pakt.

Ptotex Winteroverall

Winteroverall besteld. Kwaliteit en verpakking van verzending was heel goed. Alleen aan de snelheid van levering zal wat gedaan moeten worden. Duurde veels te lang.

Veel te late levering

Veel te late levering duurde zodoende oranje koningsdag polo niet voor op of voor die dag geleverd.

Oke

Alles was ok super

Goede ervaring

Ben dik tevreden met mn aankoop.

Is allemaal goed gegaan. Jas en aflevering een voldoende.

perfect

werkt perfect

Drie soorten handschoenen, alle drie perfect.

Zo fijn dat er een maattabel bij zit!

Klantvriendelijk

Uitstekende service

Goede kwaliteit kleding en hulpvaardig bij het samenstellen van de order.

top

eerste maal dat ik iets bestel bij totalprotex , alles verliep zoals ze aangaven, ook de geleverde materialen zijn van goede kwaliteit Ik ga zeker nog zaken bestellen bij hen.

Retourkosten voor klant

Laarzen vielen erg groot. Kosten voor het retourneren (wat aanzienlijk is aangezien het aangetekend moest) waren voor mij.

veel keuze

Ik zocht een nieuwe labojas voor school (ik ben een student). Ik had veel keuze tussen de verschillende labojassen. De levering was conform mijn verwachtingen, enkel jammer dat je pas weet wanneer het geleverd wordt bij een mail van GLS de dag ervoor.

Alles was perfect.

Niets op aan te merken.

geweldig /snel en behulpzaam

zeer correcte levering met een continue update . top

levering vanuit buitenland duurt langer

Bestellen gaat makkelijk maar omdat er vanuit het buitenland geleverd schijnt te worden duurt dit wat langer dan gedacht. Dit wordt niet meteen aangegeven

Altijd alles prima inorde

Snelle levering ,mooie kleding

Super kwaliteit

Goede service, aardige mensen.

Prima werkschoenen tegen schappelijke prijs, ook in wat grotere maten.

Ondanks dat mij schoenen niet de goede maat waren, vond ik de service meer dan prima. Kreeg snelle reactie ,daar word ik altijd blij van.

Mooi product.

Levering duurde lang. Verder helemaal top

zou willen dat de werkgever ze kocht

Ze zitten geweldig, perfecte pasvorm, met stalen neus super veilig ... heb mijn werkgever aangesproken dat ze hunne brol mogen weggooien, en voor ons allemaal zulke laarzen moeten kopen .. Ze zijn niet alleen perfect qua draagcomfort maar ook iedereen vond ze er geweldig uitzien ...

Goed product , scherpe prijs

4 overalls besteld.

Breed assortiment

Breed assortiment en redelijk snelle bezorging

Goed geen problemen

Goed geen problemen

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad