Zeer goed.

Prima materiaal . Snelle levering.

Snel en goed

Zelfs een vergissing van mijn kant snel hersteld.

goed bereikbaar, accuraat en volgens afspraak geleverd

Als minpunt noem ik de default bestel-aantallen. Gebruikelijk is 1 stuks maar hier wordt het eerste rabat aantal genomen. Dat leidt makkelijk tot hogere bestelaantallen dan bedoeld.

Zeer vriendelijke mensen

Zeer vriendelijke mensen en snel alles geregeld

Duidelijke website, vriendelijke mensen

Producten waren makkelijk te vinden en selecteren op de website. Bij het ophalen met alle vriendelijkheid ontvangen. Opzoek naar een volgend project omdat het leuk is!

Vlotte afwerking van mijn bestelling

Tot nu toe gaat alles zeer volt en professioneel , maar ik moet de spullen nog ophalen en ben benieuwd hoe vlot dat gaat .

Bestelling snel en keurig geleverd

Top!!!

Top!!!

Geweldige service

Geen order te groot of te klein, alles op maat gemaakt tijdens het genieten van koffie of chocolademelk. Klantvriendelijkheid op een heel hoog niveau.

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel die in oplossingen denken.

Zie boven

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Prima en snel geregeld

Na dat we de spullen hadden besteld rond om de kerst werd alles toch super snel en correct afgeleverd

Goeden service

heel fijn bedrijf!

Ik koop laat brandhout bij ABS. Dat brandt fijn en is heel betaalbaar. Ze houden me op de hoogte wanneer het in de aanbieding is! Reageren snel, fijn zaken doen!

Prima winkel en reageert snel

Ook voor kleine bestellingen kun je hier terecht. Op maat zagen van je buizen is ook geen probleem. Snel en netjes geholpen. Echt een aanrader

Prima winkel en reageert snel

Ook voor kleinebestellingen kun je hier terecht. Op maat zagen van je buizen is ook geen probleem. Snel en netjes geholpen. Echt een aanrader

Gute Ware, schnelle Abwicklung

Ich hatte Gerüstbohlen online bestellt. In der Bestätigungsmail wurde schon mitgeteilt, dass ich die Bohlen schon abholen könnte. Super! Beim Abholen gab es noch einen leckeren Kaffe und eine prompte Bedienung im Lager. Alles gut!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

ervaring is goed , snel geleverd prima firma

prima firma snelle levering

Prima & snelle service

Zeer tevreden over de snelle service. Pakket goed ingepakt. Persoonlijke mail ontvangen over verzending.

Goede kwaliteit kachel voor prima prijs en vlotte levering

Geurdeland 8

6673DR Andelst