Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Ik ben prima te woord gestaan bij "al" mijn vragen en merkte een grote service bereidheid bij ABS. Heerlijk om zo zaken te kunnen doen. En ze leveren volgens afspraak. Ook heel fijn.

Ik maakte een fout in mijn bestelling, dat werd gezien en er werd meteen gebeld. Fantastisch!

Top personeel !!!!

Telefonisch contact gehad met mevrouw Brenda Vonk en supergoed geholpen duidelijk en to the point. Via de webshop besteld en betaald en binnen een paar minuten de order ontvangen en daarna de factuur. Vandaag mijn kachel opgehaald en wederom de medewerker bij de balie top, zijn collega heeft de kachel uit het magazijn gehaald en in mijn auto gezet en mij daarna koffie aangeboden. Wat een aardige betrokken mensen allemaal daar kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen. Aanraderrrrrrr.........

Positief

Klantvriendelijk ,afspraken worden nagekomen .

Snelle levering en goede site

Zie boven

Keurig de volgende dag geleverd.

Prima bedrijf,alles naar wens verlopen.

Uitstekende service.

Besteld en vlot geleverd tegen??? en buitengewoon laag tarief.

Uitstekende service

Niets is te gek, alle materialen worden op maat gezaagd en liggen klaar op afspraak. Het inladen is een koud kunstje met de hulp van de medewerkers.

Iedere keer weer een welkom gevoel

Ik ben vrij gevoelig voor de manier waarop mensen doorgaans met anderen omgaan , bij ABS is dat fantastisch , ontzettend vriendelijke en behulpzame medewerkers , ook al heb ik meestal kleine orders, ik ga iedere keer vrolijk weer weg !

alles prima verlopen bedankt

mijn order bestond uit 4 pakketten . in eerste instantie maar 3 geleverd. zelfde dag een mailtje gestuurd. volgende dag geregeld en bezorgd. Petje af dit is service een dikke 10 dus. Bedankt Twan

Prima, niets op aan te merken

Prima, niets op aan te merken

Goed product en snelle levering.

Correcte houding en prima service

Ik was op zoek naar een Clima kachel en belandde uiteindelijk bij ABS Trading, omdat zij nog enkele exemplaren op voorraad hadden. Na het plaatsen van de bestelling werd er direct telefonisch contact opgenomen en gevraagd of ik thuis was op een bepaalde tijd, dan kon de koerier de kachel zonder beschadigingen thuisbrengen. Waar denkt men nog zo mee tegenwoordig, prima service en de kachel functioneert schadevrij en naar tevredenheid.

Prima bedrijf

Kreeg de verkeerde spullen geleverd. Werd daar keurig over gebeld en de volgende dag kwamen ze de bestelde verf zelf brengen. Prima service.

Goede prijs en goede service

Gebruikt steigerhout gekocht, echt goede kwaliteit. Mooie rechte en goed gebruikte planken voor een prima prijs. En keurig geleverd voor de deur.

Perfect.

Snel antwoorden op mails, snel verzenden, wat kan een mens meer verlangen?

Alles correct

Mijn pakket kwam snel en netjes op mijn adres

Prima winkel

Helemaal top, heb hier meerdere dingen besteld. Netjes verpakt en snel opgestuurd. Vaak binnen 2 dagen in huis.

Aardig en gemoedelijk

Aardig en gemoedelijk was mijn ervaring met de bestelling en levering van 2 knusse huiskamer kachels. De twee bezorgers waarvan 1 opleiding, zijn vanavond volgens een strakke planning bij mij aan huis geweest voor de installatie van de kachels. Het leuke was dat de jongere monteur in opleiding de ruimte kreeg om het geleerde in de praktijk uit te voeren. Na een welverdiende warm kopje thee, zijn ze weer vertrokken naar het volgende adres. Want het motto van de monteurs is: wat vandaag gereed is hoef je morgen niet meer te doen. Fantastisch.

Het lukte mij niet om een (verkeerd) besteld onderdeel uit het winkelwagentje te verwijderen.

Goed geholpen

Uitstekend geholpen

Bestellen en levering zoals wordt gezegd. Zo wordt het ook gedaan. Perfect

Prima, voldoet aan de verwachtingen.

Prima, voldoet aan de verwachtingen.

Snel geleverd Toppie

Super behandeld, en snel geleverd

Geurdeland 8

6673DR Andelst