Geen aan of opmerkingen

Ze dien wat ze moeten doen ..

Materiaal goed. Afleverservice top.

Uitstekende aflevering

Goed en makkelijk te bestellen. Makkelijk telefonisch contact

Tevreden

Tevreden

prijs en bezorging waren super

Stalen HEB balk werd eerder dan gepland geleverd zodat we zelfs eerder aan het werk konden, super gewoon.

Online hoekprofiel besteld Netjes op maat gezaagd en behandeld Plus snelle levering alles verliep soepeltjes

groot assortiment en maatwerk

juiste levering en goede kwaliteit

Slechte service ondanks de mededeling op de bon

De balk werd aan de weg gelost alleen mijn dichter was thuis met de vraag of de chauffeur even kon helpen deze achter hwt hek te plaatsen was teveel moeite .

zeer positief .

Goed en vakkundig geholpen door met name Maurice Ook al was de order niet heel groot , hij nam de tijd en gaf advies voor een juiste keuze . Communicatie omtrent aanlevertijdstip was ook goed

Goed op de hoogte gehouden betreft leveren bestelling. Een vriendelijke bezorger.

Helemaal tevreden

Product goed op maat, bezorgd zoals afgesproken. Aardige chauffeur maar die is wellicht niet van jullie :)

Uitstekende service, snel

Zeer positief

Snelle levering, vriendelijke klantenservice!

goede prijs en vlotte levering.

goede prijs en vlotte levering.

Uitstekende bezorging en klantvriendelijk

Top: snel, klantvriendelijk en duidelijk

Duidelijke website, klantvriendelijk (pro-actief meedenken of de vrachtwagen mijn straat in kan) en snelle levering (wel vroeg :) - om 06.00uur stond de chauffeur aan de deur)

Goed geïnformeerd en snel geleverd

Duidelijke website, goed op de hoogte gehouden van de levering. Lage leveringskosten.

duidelijk, behulpzaamheid

Perfect.

Netjes afgeleverd

Oprijd volgens afspraak

Een combinatie van goede service, snelle levering en een prima prijs

Goede prijs, nauwkeurig op maat, flexibel in de mogelijkheden na telefonisch overleg en uiteindelijk ook goed verpakt en snel geleverd.

Nette levering

fantastisch!

Fijn geholpen, goed bereikbaar, en op tijd geleverd. Van offerteaanvraag tot bezorging, top geregeld!

Prima kwaliteit, uitstekende service!

Mooie kwaliteit hout, ook exact op het afgesproken tijdstip geleverd. Super netjes ingepakt met een zeil tegen eventueel regen. Top! Wel grappig, ze kwamen onze bestelling brengen met een enorme vrachtwagen met trailer, maar we waren de laatste in de route. Er lag dus niet zo veel meer op de trailer! Leuk om te zien, de blikken van de mensen die langs rijden. Zo'n joekel van een vrachtwagen voor 115 balkjes van nog geen 3 meter! ;-) De chauffeur manoeuvreerde dit gevaarte tot op de millimeter nauwkeurig en bediende de kraan als een baas. Complimenten!

Keurig op tijd

Helemaal goed

Sneller geleverd dan gepland. Goede kwaliteit en goedkoop. 2x besteld, volgende keer (badkamer) weer.

Palmbrugweg 24

6101 AJ Echt