Zeer snelle en goede service

De informatie die erbij zat over het plantje is zeer nuttig. Betreft de verzending zeer snel en goed.

Ik heb een Luchtplantjes.nl aan me vriendin gegeven voor haar verjaardag. Ze war er heel blij mee.

Niet goed

De levering was heel snel. Maar de levering is niet goed ik heb 3 Luchtplantjes.nl besteld met schelp prima maar ik heb er 1 gekregen. Mailtje gestuurt niks gehoord het is al bijna 2 wkn. Nog steeds niks gehoord ze zijn best duur. Nee ik ben hier niet blij mee.

Teleurgesteld

Heb hier 3 luchplantjes besteld met schelp. Op de dag dat de plantjes aan kwamen was er 1 schelp kapot, meteen gemaild met foto’s, geen reactie en na een week nogmaals gemaild en alweer geen reactie. Plantjes waren niet heel goedkoop en vanwege de toch wel snelle levering had ik wel nog een reactie verwacht. Wel al 4 x een mail om een recensie te plaatsen, bij deze.

Goed verpakt. Ben heel tevreden.

mooi product, feestelijk ingepakt!

goede levering, op tijd, mooi verpakt. Top!

Snel bezorgd!

De plantjes (3) waren goed verpakt en snel bezorgd. Zien er heel gezond uit

Prima.

Snelle bezorging en goede kwaliteitsplanten.

Besteld,btaald,nooit gekregen

Heb gemaild nooit antwoord gekregen ...zeer slecht

Slechte aflevering

En reageren niet op mijn klacht

Mooie plantjes snel geleverd, goeie prijs

Met algemene tevredenheid ontvangen

Goed en netjes verpakt ontvangen met een goede duidelijke behandeling advies. De bezorg methode was uitstekend en netjes uitgevoerd.

Snelle levering. Goed verpakt. Gebruiksaanwijzing aanwezig

Heel tevreden

Mijn bestelling heb ik snel ontvangen en het was allemaal netjes en met veel zorg verpakt. Ik ben erg tevreden.

Prachtige Robuste Planten

De Tillandsia Selerriana, ivm de grote verstuurd als pakketpost. Keurig verpakt, snelle levering, uit nieuwe voorraad. In eerste instantie uitverkocht, snel weer op voorraad. Onbeschadigd aangekomen. Hele mooie planten, ca. 15 cm groot

Super blij mee. Snelle levering en goed verpakt. Ziet er netjes uit.

Super blij mee. Snelle levering en goed verpakt. Ziet er netjes uit.

Mooie gezonde planten.

Ik heb nu 2 keer besteld via luchtplantjes.nl en beide keren mooie volle gezonde bossen Spaans mos ontvangen.

Een goede ervaring

Ik vind het een fijne website met veel informatie over het verzorgen van je airplant. Een ruime keuze uit verschillende producten. Bestellen gaat gemakkelijk en snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de staat van je bestelling. Het pakketje kwam snel aan. Goed en zorgvuldig verpakt. Zelfs een kaart met meer informatie over hoe je je pas geleverde airplant moet behandelen. Al met al een zeer fijne ervaring en ik ben zeer tevreden over het product. Een aanrader voor iedereen die gaat voor kwaliteit.

Mooie plantjes

Mooie plantjes, en heel goed/ netjes verpakt.

Mooi plantje

Plantje kwam goed verpakt aan en is daarna in het water gezet om het bij te laten komen.

Leuke plantjes, maar trage verzending en reactie

De plantjes zijn leuk, maar in tegenstelling tot wat er op de site staat vermeld zijn ze niet binnen 1 à 2 dagen verstuurd waardoor ik ze niet op tijd had. Ik had hierover 2x gemaild, maar op deze mails werd heel laat en niet gereageerd.

Prachtige luchtplantjes

Prima verpakt en snelle levering. Goed begeleidend schrijven wat ik met de plantjes na ontvangst moest doen. En ik was blij verrast over de afmetingen.

Weinig

Bestelling ging heel goed, gemakkelijk. Maar heb niets ontvangen. Kreeg heel netjes bericht van DHL, uw pakket is afgeleverd. Maar niets. Dacht nog misschien in een verkeerde brievenbus. Maar nog steeds niets.

Ruime keuze en prima geleverd

De website was overzichtelijk en ik kon er meteen zien welke plantjes nog beschikbaar waren. Na bestelling kreeg ik ze vlot en snel thuisgeleverd, met een korte instructie erbij over hoe ze te verzorgen. Ik vond soorten die ik nog niet elders had gevonden, fijn.

Vrouw Rijssensloot 14

2614 MA Delft