Pluspunten
Je voelt je echt verwend als je hebt besteld .dank je wel
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Goed ingepakt. Alles was helemaal in orde.
Pluspunten
Zeer duidelijke informatie over wat je ontvangt en hoe je het moet verzorgen. Duidelijke informatie over vertraging van de zending en status van de zending.
VerbeterpuntenDoor drukte kon gevraagde levertijd op zaterdag niet gehaald worden. Ik had voor zaterdag levering gekozen omdat ik door de weeks niet thuis ben. Er werd niet gevraagd naar een nieuwe gewenste levertijd. Hierdoor werden de plantje op een dinsdag geleverd terwijl er niemand thuis was. Er werd niet geleverd bij de buren waardoor ik erg veel moeite moest doen om te zorgen dat de plantjes niet pas op zaterdag in mijn bezit zouden komen.
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over Luchtplantjes door eigenlijk op alle verkooppunten goed te scoren (wat eigenlijk normaal is) maar de manier waarop het ingepakt is, het bedankkaartje met chocolaatje en de aandacht die daarmee gegeven wordt maken het af. Chapeau!
Pluspunten
Mooie plantjes, geheel volgens verwachting en snel en prima verpakt geleverd. En luchtplantjes zijn zó leuk!
Pluspunten
Veel informatie over de planten en de verzorging. Alles is met zorg ingepakt en op tijd geleverd. Tot nu toe 2 keer prima ervaringen mee gehad.
VerbeterpuntenGeen die ik kan bedenken.
Pluspunten
De plantjes zijn van hele goede kwaliteit en er staat op de site een hele goede beschrijving hoe de plantjes te verzorgen. De plantjes worden met zorg ingepakt en de levering is supersnel
Verbeterpuntenheb ik niet. Maar wat misschien wel een leuk idee is is om inspiratiefoto's te plaatsen. Zien doet kopen
Pluspunten
prima!
Pluspunten
mooie plantjes, namen duidelijk vermeld op de verpakking. vorige reeks plantjes groeit goed, deze hopelijk ook.
Pluspunten
Snellle reactie op mails bij problemen. Zeer positief is dat de plantjes nu per soort ingepakt worden.
VerbeterpuntenOp factuur wordt enkel totaal kortingsbedrag vermeld op bedrag totaalfaktuur. Als reseller is het makkelijker om per soort het kortingsbedrag vermeld te hebben op faktuur.
Pluspunten
Plantjes zijn gezond en wel toegekomen. Ze zagen er ook goed onderhouden uit! De verpakking was ook mooi verzorgt.
VerbeterpuntenMisschien nog iets meer keuze voor accessoires waarin de luchtplantjes kunnen gepresenteerd worden. Verder niets aan te merken.
Pluspunten
100% correct !
Pluspunten
Heb een paar keer luchtplantjes gekocht. Ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de plantjes en de verzorgde aflevering. Top bedrijf.
Verbeterpuntenplantjes zijn goed en verzorgd verpakt en in een mooie doos. alles is geheel duidelijk.
Pluspunten
- Verpakking is echt een dikke 10+. Veel respect voor de plantjes, en alles kon gewoon door de brievenbus. - Meegeleverde uitleg over de verzorging van de plantjes
Pluspunten
plantjes waren goed verpakt, niet beschadigd en zagen er goed uit. super!
Pluspunten
Alle plantjes in perfecte staat ontvangen. Wat ik ook erg leuk vond was het kaartje met een tillandsia erop en het persoonlijke kaartje met de mini Tony. En ook heel handig het kaartje met verzorgingstips.
VerbeterpuntenMeer gekleurde plantjes. Heb nu alles groen maar er zijn nog zoveel meer mooie kleuren in deze leuke en vooral makkelijke plantjes.
Pluspunten
Fijn contact toen bleek dat de bestelling niet juist was.
VerbeterpuntenDe plantjes hebben verschillende water en voedingsbehoeften. Die worden heel goed uitgelegd op de website en bijgevoegd kaartje bij de bestelling. Maar na drie keer husselen van de plantjes weet ik niet meer welke nou om de week of om de maand water moet hebben. Ik Weet ook niet hoe je dat op kunt lossen.
Pluspunten
Correct geinformeerd, snelle levering & mooie, leuke plantjes
Pluspunten
Altijd snel en goed ingepakt verstuurd. Mooie plantjes en geweldige service.
VerbeterpuntenDe verkoop van losse accessoires zou in mijn geval erg handig zijn.