Pluspunten
Snelle levering. Heel vriendelijk en mooie spullen
Pluspunten
snelle levering, verpakking goed.
VerbeterpuntenDe plantjes (Ionantha Rubra) die werden opgestuurd waren echt mini klein. Op de website staat dat ze ongeveer 8 cm lang zijn. Ik heb 2 plantjes ontvangen van nog niet eens 3 cm. Daar kan ik niets mee. De 2 zee-egels waren mooi, hoewel de paars/witte ook weer kleiner was dan verwacht.
Beste Sophia, je had de rubra xs besteld en ontvangen. De maat van 1cm2 staat daarbij duidelijke in de tekst beschreven. Als je een Jelly Fish had willen maken, had dat pakket besteld moeten worden. Als we deze pakketten beschikbaar hebben dan staan ze tussen de gift sets.
Pluspunten
Leuke en persoonlijke touch
VerbeterpuntenGoed de maten bij alle planten vermelden. Ik was enigszins verrast door de grootte :)
Pluspunten
Alles is prima! Mooie plantjes en ben er super blij mee
Pluspunten
Persoonlijke mail ontvangen en goede service, zeer klantvriendelijk. Plantjes zijn goed verpakt.
Pluspunten
Keurige grote mooi in vorm luchtplantjes. Prima verpakt voor verzending Uitstekend
VerbeterpuntenGeenn
Pluspunten
Mooie 'producten'
VerbeterpuntenDe maten die gegeven worden bij de 'houders' M en L en de maten bij de plantjes komen niet overeen. Een plantje L past niet in de houder L. De plantjes zijn veel kleiner dan de houders.
Beste Lotte, De maataanduiding bij planten en producten slaat inderdaad op het product zelf. Niet in algemene zin door de shop heen. Daarvoor maken we gebruik van de cm maat. Bv de argentea XL zal altijd kleiner zijn dan de Fuchsii Gracillis normale maat. Terwijl de planten opzich veel op elkaar lijken. Sommige type planten worden gewoon niet groot, maar zijn ze wel een XL voor haar maximaal mogelijke maat.
Pluspunten
Mooie plantjes
VerbeterpuntenMisschien kunnen jullie eens antwoorden op de mails die verstuurd worden wanneer een verkeerd product geleverd werd (na drie mails op 9 dagen tijd gaf ik het op). Het is niet zo beleefd om klanten te negeren zodra het geld binnen is.
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit, correct
VerbeterpuntenNiet altijd heel duidelijk hoe groot het product is (van élke plant een foto op de website die de grootte indiceert, zou goed zijn)
Pluspunten
Alles top, mooie plantjes, lekker snelle levering met track & trace, leuk pakketje met dat chocolaatje en de kaartjes erbij; echt een fijn cadeau via de post.
VerbeterpuntenAlles is echt heel goed, dus ik zou snel stoppen met dit soort onderzoek, want tegenwoordig kun je nog geen postzegel online bestellen of je krijgt er een vragenlijst over of het allemaal goed beviel, of de levering oké was etc etc etc. Dat is vrij irritant en ik weet inmiddels dat ik niet alleen sta in die irritatie...
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie over levertijd. Netjes verpakt. Foto’s op de site zijn heel realistisch.
Received different plants than ordered. Tried to resolve issue by e-mail with no avail (no reply after initial respond)
Pluspunten
Prima plantjes, goed verpakt en een snelle fijne levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooi ogende plantjes. Levering op de gewenste dag. Goed verpakt,
Pluspunten
Snelle en goed verpaktje levering
VerbeterpuntenPlant voldoet niet aan verwachtingen en helaas werd er geen advies geboden voor een alternatieve polant. Het bedrijf nodigt je uit om dit bespreekbaar te maken, zodat ze er iets aan kunnen doen (denk ik dan). Maar als je dit communiceert naar het bedrijf zeggen ze vervolgens: zoek het lekker zelf uit (letterlijk). Ik zou hier geen planten bestellen.
Pluspunten
Mooie planten