Pluspunten
Heel veel informatie op de website, ook bij de levering zit nog extra informatie. Heel netjes verpakt en goede kwaliteit!
VerbeterpuntenGraag nog meer acties met complete setjes, dus plantje met potje, hanger oid. Verder bij de plantjes vermelden welke potjes of hangers geschikt zijn.
Pluspunten
Een schelpje van mijn luchtplantjes jellyfish was stuk meteen zonder problemen een nieuwe verzonden top bedrijf
Pluspunten
Duidelijke en correcte afhandeling. Heldere instructies bij de plantjes. Bereikbaar bij vragen, snelle reactie.
VerbeterpuntenBij het cadeau pakket werd geen inhoud weergegeven. Ik wist op voorhand niet wat allemaal inbegrepen was. Misschien hierover iets meer info.op de website?
Pluspunten
Snel en zorgvuldig
VerbeterpuntenIk had helaas 2 plantjes in de zending die achteraf al aan het rotten waren.
ik heb geen opmerkingen waren goed verpakt en verzorgt.
Pluspunten
perfecte beschrijving en verzorgd verpakt. Ik begon met 5 plantjes en direct weer bij besteld ze zijn ontzettend mooi en zelfs voor mij die heel slecht is met planten prima te doen
Pluspunten
Snelle levering, netjes en goed verpakt. Product (zeeegels) onbeschadigd ontvangen!
Bij de minimix zitten geen namen van plantjes, dat vond ik jammer.
Pluspunten
Snelle levering en alles ziet eruit zoals het vermeld staat op de webshop.
VerbeterpuntenDoe zeker zo verder :-)
Pluspunten
Er ontbrak iets aan de levering, maar dat is na communicatie met het bedrijf helemaal opgelost. Bedankt voor de goede service
Verstuiver die ik gekocht heb is wel mooi, maar verder niets waard. Zijn hoofdfunctie (het verstuiven) doet ie niet zoals het hoort
Pluspunten
had al positieve reacties gegeven.
Pluspunten
Prima levering, fraaie plantjes.
Pluspunten
Goede informatie, snelle bezorging, goed en veilig verpakt en mooie producten
Pluspunten
Mooie plantjes Perfecte service Knowhow En super leuke extra's zoals zeeegels
Pluspunten
Alles is Prima afgeleverd
VerbeterpuntenDe maten van de plantjes op internet erbij, zou makkelijk zijn