Vlotte bezorging

snel, perfecte klantenservice, goedkoop

Breiwebshop is een perfecte internetshop! Snelle levering, schitterende collectie en goedkoop! Leuke acties en kortingen ook. En bij vragen of problemen, meteen adequaat antwoord en een oplossing. Ik heb de shop al aan 10-tallen anderen aanbevolen. Cilia

Gewldig

Snel en netjes geleverd.

Mooie wol, betaalbare prijzen

Veel mooie wol voor betaalbare prijzen. Ben er heel blij mee!!

Goed kwaliteit en snel levering

Goede service en goede kwaliteit van garen. Snel levering.

uitstekende breishop

Goede wol, snelle versturing, goede communicatie.

Snel

Wel zo fijn als je in je hoofd al weet wat je wilt gaan haken en door breiweb al snel kan beginnen

Producten werden snel geleverd.

Grote keuze . Snelle, goed verzorgde levering.

Goede service en jwaliteit

Mooi wol

Brett makkelijk en een mooi resultaat

Zorgvuldig en snel

Bij een bestelling snel geleverd. Bij vragen over een nabestelling met dezelfde verfbad gaan ze serieus er mee aan de slag om aan de wens te voldoen. Bij algemene vragen snel antwoord. Vriendelijke en geduldige medewerkers.

Heel blij mee!

Mooie wol, snel verzonden en bezorgd. Haakt fijn weg en mooie kleuren!

Snelle levering goede prijs

Erg mooi garen en niet duur. Erg blij mee.

Zeer goede webshop

Geweldig garen om mee te werken, de whirl jumpin jelly. Bij deze webshop bestel ik regelmatig iets, omdat de levertijd geweldig snel is.

Fijne brei(web)winkel

Fijne webwinkel, met een zeer uitgebreide keus aan breigaren en ook heel veel andere producten benodigd bij breien en haken. Snelle levering en goede service.

De Breiwebshop houdt me bezig

Mijn hobby, onder andere sokken breien in alle vormen en maten, wordt goed ondersteund door het assortiment van de Breiwebshop. Het is fijn om online het assortiment door te lopen, dat werkt stimulerend. Omdat ik een beperkt budget heb maak ik altijd graag gebruik van de aanbiedingen. De levering is altijd keurig op tijd.

Fantastisch in je hoofd een idee. En de wol dan binnen een dag binnen.

Heb al een paar keer besteld en mooi en netjes afgeleverd en snel. Zeer tevreden .

Behulpzaam

Goed advies en snelle levering.

Snelle bezorging

De wol was er de Volgende dag. Het laatste wat ik wil is wachten. De wol kwam overeen met de plaatjes, kleuren exact. Blij mee.

Alles is prima !

Ik krijg mijn bestelling heel snel, alles is goed , de garens zijn mooi en hoog kwaliteit!!!)))) ik ben blij

Snelle service, mooie producten, uitgeBREId;-) assortiment!

Fijne webshop vol keuzes en prachtige producten. De verzending was razendsnel en het was een kadootje om deze bestelling uit te pakken.

Snelle correcte levering

Goed geregeld

Overzichtelijke website, groot aanbod, snelle levering

Snelle levering, kwalitatieve producten

Ik heb twee keer besteld, beide keren is het binnen een dag geleverd. Precies wat ik had besteld, geen problemen. Mooie wol, veel keuze, leuke aanbiedingen. Ik blijf zeker klant!

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)