Vlekkeloos verlopen

Bestelling vlot kunnen plaatsen en perfect op tijd en vlekkeloos bezorgd

Super snelle levering van onwijs mooi materiaal

Zeer positief

Super snelle levering!

Ik ben helemaal tevreden met Breiwebshop.nl. Vandaag besteld is morgen in huis, dus ik kon snel aan de slag met mijn project! Ook een grote selectie aan wol en accessoires, voor een prima prijs.

De wol die ik besteld heb is snel geleverd en van goede kwaliteit. Super, voor herhaling vatbaar!

Producten worden snel en met zorg verstuurd

Al veel wol en accessoires bij jullie besteld. Altijd een prima service: vaak heb ik de spullen de volgende dag al in huis. Ook ben ik blij met jullie korting acties!

Geweldig. Wat een snelle levering!!

Katoen besteld, 9 bollen. En dan krijg ik een mededeling dat het een brievenbus pakketje is. Wat een goede oplossing om het vacuüm te verpakken. En supersnelle levering!!!!! Echt top.

Zeer mooie wol je hebt ook veel keuze snelle levering goed op de hoogte gehouden van levering en snelle levering

Prima wol en snelle service

Ik vind het heel prettig om te bestellen bij de breiwebshop. Mede door de snelle service. Als je besteld heb je heel snel je producten binnen. Ik ben ook tevreden over de prijs/kwaliteit van de wol.

Uitstekende klantenservice en ruim assortiment

Het klantenservice team is super vriendelijk, helpt snel, begripvol en deskundig bij vragen. Ze denken mee over het patroon. Heel fijn omdat ik niet wist hoeveel bollen ik moest bestellen voor een damestrui. Het assortiment is ruim, ik vind altijd iets van mijn keuze en kleur.

uitstekend; zeer klantgericht!!!

M'n bestelling stond in no-time klaar om opgehaald te worden. En m'n vragen werden uiterst correct afgehandeld. Vele malen een bestelling geplaatst, altijd top!!

Super kwaliteit

De levering is snel, de kwaliteit van het garen super en de prijs erg goed. Ik ben heel blij met jullie!

Jullie breigaren is top en de patronen ook. Alleen een ding,de verzendkosten vind ik minder. Liefs Rita

Mooie garens en de bestelling snel in huis.

Een vlotte en vriendelijke service. Veel keus in wolletjes en ander garen.

Snelle en juiste levering

Goede kwaliteit.

Het eindproduct is tot volle tevredenheid.

Mooie wol zoals ze beschreven was ,heel mooi verwerkt Dankjewel

Netjes en snel geleverd

Perfect voor herhaling

Rondbreinaalden zijn top! Ook de kleur van de bestelde wol is prachtig!

BREIWEBSHOP IS DUIDELIJK EN SNEL.

Super goed Brievenbus pakje en snel geleverd.

Goede webwinkel met ruime keuze

De yarnies/breiwebshop.nl is een betrouwbare webwinkel. Ruime keuzes uit bekende wol/katoen merken. Zeker een aanrader met verschillende betrouwbare betaal mogelijkheden. Die de klanten zullen aan spreken

Makkelijke website, snelle levering

Een overzichtelijke website. Gemakkelijk te filteren, zodat je snel je product vindt. De levering is snel en handig en dat een bestelling, indien mogelijk, als brievenbus pakket wordt verzonden. Hoef je er niet thuis voor teblijven

snel bezorgd, geen bijzonderheden

Alles zat erin en ik had het de volgende dag in huis.

Komt beloftes niet na

4 van de 7 bestellingen niet volgende dag ontvangen zoals beloofd. Excuses van het bedrijf: opstartproblemen door de naamswijziging, achterstanden in het magazijn, foutieve voorraad, drukte bij PostNL. Het zou ze sieren transparant te zijn over de levertijd en hun fouten te erkennen. Gebeld door het bedrijf, m'n geld terug gekregen en een extra bol met de belofte dat het nooit meer zou gebeuren. Week erna was het weer raak. Is het dus écht van belang dat je bol de dag erna aankomt, wees dan gewaarschuwd.

Snelle levering en prima katoengaren!!

Prima levering en service

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! ✓ Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)