Gewoon geweldig

Ik word altijd correct en snel geholpen. De mensen zijn ook heel behulpzaam en vriendelijk

Goede producten en snelle levering

Helemaal ok

Verrast door de gevacumeerde wol!

Besteld en snel geleverd.

Heel vriendelijke klantenservice

Ik ben heel goed geholpen met wol bij bestellen, als ik iets niet helemaal begreep duidelijke uitleg. Alles is heel soepel verlopen. Ik kom er zeker weer.

Prima levering

Goede keus en levering

Heel snel geleverd en hele goede kwaliteit.

Direct alles bij elkaar

Vond het erg prettig dat als je het patroon had uitgezocht ook alles direct volgde wat je nodig had om het te maken. Had al lang niet meer gehaakt maar patroon en uitleg zijn erg duidelijk.

Alles perfect Prijzen ,snelle levering ,kwaliteit,leuke attentie

Zeer goede webshop

Vlotte nette levering

Duidelijke site, snelle levering, mooie producten

Ik heb al veel truien gebreid van de mooie wol

Heel fijn!

Bijna altijd je bestelling de volgende dag in huis! Heel fijn en ik ben super tevreden.

Goede produkten

Snelle levering, goede kwaliteit

Geweldig snel

Ik bestelde het artikel en s anderdaags stak het al in mijn brievenbus Hoe geweldig ik kon dadelijk beginnen aan mijn project

spijtig dat het breipatroon er niet bij was.

slecht uitgedrukt voor een gratis patroon bij te hebben

Goede service.

Grote keuze aan breiwol. Makkelijke site en supersnelle levering

Verbluffend !

Super snelle levering ! Donderdag namiddag besteld en vrijdag middag geleverd. Kleuren komen perfect overeen. Ík ben echt tevreden met mijn aankoop. Bedankt ☺️

Super snelle levering !

Geweldig om bestelde items echt de volgende dag in huis te hebben. Dat wil je als je aan een nieuw project wil gaan beginnen . Super dus !

Prima,snelle bezorging

Ik heb thuis een patroon uitgezocht en daar stond bij hoeveel ik van wat moest gebruiken. Binnen 24 uur had u Ik het binnen. Kleur komt overeen met wat ik online zag!

Denken heel goed mee als je twijfelt over iets of als je vragen hebt.

Zal zeker nog eens bestellen als mijn huidige project af is.

Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit van het product!

Inmiddels heb ik al 12 mutsen gehaakt! De kleuren zijn fantastisch en steeds weer een verrassend resultaat .

Prima snelle service

Ik had een vraag over een kleurbad van een bepaalde wolkleur. Deze vraag werd razendsnel beantwoord met daarbovenop nog extra tips. Daar kan je wat mee.

Prima, snelle verzending!

Mijn ervaring was prima.

Snel en prima verzorgd

Al meerdere keren garen besteld en telkens weer verbaasd over de snelle levering. Fijn dat het gewoon in de brievenbus past en je hierdoor niet thuis hoeft te blijven.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)