Kwaliteit en op tijd!

Kwalitatieve wol voor een eerlijke prijs . Op de afgesproken plaats gevonden. Ik bestel zeker nog bij jullie!

Mooi assortiment, fijn geprijsd, snelle bezorging en goede, vriendelijke klantenservice

Sinds de fysieke garenwinkel hier uit de stad verdween koop ik bij de breiwebshop Uitstekende winkel! Naast het ruime assortiment en de razendsnelle en perfecte bezorging zijn de medewerkers van de klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze vinden alternatieve garens voor je, denken mee als je niet uit het aantal benodigde bolletjes komt en ze reageren snel. Bijna alsof je in een fysieke winkel koopt

fijne website, snelle service duidelijke informatie

Het vinden van garens op de website is heel makkelijk en duidelijk. De service is snel en goed. Vind ook de mannier van verpakken duurzaam en modern. Verder wordt je goed op de hoogte gehouden van de levering.

Meestal de volgende dag al in huis

Snel en mooie wol

Een goede ervaring vanwege snelle en afequate communicatie. Artiekelen zijn goed van kwaliteit

Altijd heel snel geleverd en prima service.

Efficiënt

Snel en zodanig verpakt dat zelfs meerdere bollen nig door je brievenbus passen!

Mooi garen voor een mooie prijs !

Ik ben een zeer tevreden klant. Vele artikelen, snelle verzending en een mooie prijs.

Excelent

Really good. I could see perfectly which product was in stock (in some shops the stock is always a mess). And the shipping was really fast. I already recommended to my friend

• ¿Nos recomendarías?

Vlot en professioneel

Vlotte leveringen Goed werkende klantendienst Gebruiksvriendelijk website Pluspunt dat betalingen niet met Visa moeten Kortom geen enkele negatieve opmerking

Mooie producten, goede service!

Een 5-tal bollen macramé katoen gekocht, als onderdeel van een verjaardagscadeau voor mijn beste vriendin. Zeer ruime keuze aan kwaliteit en kleur en ook nog eens voor iedere portemonnee wat wils! Het bestelproces is eenvoudig en gebruikersvriendelijk, de levering snel en efficiënt. Zeer tevreden!

SUPER

Lage prijzen. Al bij lege bestelling geen verzendkosten. Super snelle levering Al met al HEEL tevreden

Wat een geweldige grote collectie en mooie kwaliteit prijs verhouding

Fantastisch, brievenbuspakketjes door vacuum trekken

Mijn 2e bestelling kwam vandaag, morgen nog 1 door eigen schuld. ( te weinig besteld) snel, en als brievenbuspakket is werkelijk ideaal. En daarbij waren ze voor mijn 2 garens echt de goedkoopste.

Gewoon fantastisch

De mensen zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam!

Goede beschrijving van patronen en mooie wol

Wel een opmerking : hoewel ik exact het goede aantal bollen wol kocht bij jullie, zoals voorgeschreven in het drops patroon, hield ik twee hele bollen wol over. Dat vind ik wel zonde !

Top webshop

Zeer ruim assortiment en snelle levering!

Snelle service van top producten

Duidelijk, overzichtelijke website. Fijne filters zodat je gericht kan zoeken.

Artikel juist geleverd en heel snel

Besteld en volgende dag geleverd.

Het garen dat ik besteld had werd de volgende dag bezorgt

Snel en compleet

Ik bestel hier vaker mijn garen en het is altijd compleet en meestal snel. Een keer anders gehad omdat iets niet voorradig was.

Perfect !

Snelle levering van kwaliteitsvolle , prijsvriendelijke producten . Ik ga nog bij jullie bestellen .

Snelle len verzorgde levering

Gaat zeer vlot en correct

Zeer tevreden ,snelle leveringen ,als er toevallig iets mis loopt wordt je ook dadelijk geholpen ,zeer tevreden over!!!!

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! ✓ Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)