Zeer snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis. Zoals gewoonlijk mooie kwaliteit wol. Een zeer tevreden klant ben ik.

Al jaren blij met deze zeer betrouwbare webwinkel

Ik vind het altijd een feestje om bij Breiwebshop te bestellen. De online shop is overzichtelijk en praktisch in gebruik. Ook leuk dat ze een spaarsysteem hebben, waardoor je voor 100 punten €5,00 shoptegoed krijgt en boven de €29,- wordt de bestelling gratis verzonden. (overigens de verzendkosten vallen lager uit in vergelijking bij andere aanbieders) Ik ben en blijf vaste klant! Hartstikke blij met jullie en met de items die vaak in de aanbieding aangeboden worden. Toppie!

Prima webshop

Hele goede ervaring met deze webwinkel.

Snelle verzending, goeie prijs, groot assortiment

Alles is heel duidelijk omschreven, waardoor je een goede keuze kan maken, bovendien snel in huis en ruime keuze.

Heb een portaal om te leveren ,heel de dag thuis en moet toch ophalen in een punt

Bestel niet meer ,sorry Heb voorziene plaats om te leveren en heel de dag thuis !!! Waarom nog om mijn pakje naar een afhaalpunt sturen ,triestig

Blij met mij bestelling

Ik was blij dat ik de volgende dag al mijn bestelling binnen had

Vlotte bestelling en verzending.Correct.

Goeie wolkwaliteit Vlotte en correcte bestelling en verzending

Vlotte levering

Ik ben zeer tevreden over de ruime keus en snelle levering.

Kwalitatieve producten met een snelle levertermijn!

Ik heb al regelmatig iets besteld bij BreiWebshop.nl en ben héél tevreden over de service en alle producten die ik gekocht heb. Het is altijd snel geleverd en de producten en kleuren zijn altijd naar verwachting. Het is vast en zeker niet de laatste keer dat ik iets bij BreiWebshop bestel! :-)

Snelle levering, pakketje kan door de brievenbus

Pakketje luchtdicht verpakt en kon door de brievenbus. Pakket de volgende dag geleverd. Kleuren komen overeen met eerdere bestelling.

heel goed

Ben heel tevreden . Snel en netjes geleverd. Zal nog vaker de website bezoeken en bestellen

Zeer goede shop.

Er waren enkele problemen met zijn bestelling, maar dit is zeer snel en positief opgelost. Bestel er zeker nog in de toekomst.

Super snelle levering en keurig verpakt!

Super snelle levering en keurig verpakt!

Helemaal Top

Duidelijke website Snelle levering Veel keuze Ik bestel mijn garen nergens anders meer.

Snelle verzending

Zoals altijd een super snelle verzending. Ben blij met het garen.

Goeie service

Op tijd en volgens afspraak geleverd ! Netjes verpakt! Goede service ! Gr Marjan

Goede service, mooie producten, snelle levering

Zeer klantvriendelijk, klantenservice reageert snel en adequaat op vragen. Efficiënt bestelproces en toch was het mogelijk om de levering een weekend “op te houden” omdat ik onverwacht weg moest.

Rapide et efficace. Excellent prix. Laine de qualité.

Envois rapide, prix défiants toute concurrence. Parfait. Service après vente très réactif. Et aimable. Toujours des solutions et des réponses rapides. Je n'ai jamais été déçue. Grâce à breiwebshop je peux tricoter suivant les envies sans devoir attendre le mois prochain pour acheter de la laine. J'espère que ce sera toujours le cas. Vous pouvez trouver toutes les créations tricot avec les laines de breiwebshop sur ma chaîne YouTube Le monde de Line.

Goede webshop, grote keus

Zeer snelle levering

Super tevreden

Heel veel keuze van wol Levering supersnel en netjes. Bravo

Snelle service, duidelijke communicatie, hartelijke mensen!

De Breiwebshop kent een snelle levering. Daags nadien heb je uw pakketje vaak al in huis. Het betreft steeds kwaliteitsvolle wol. Ook de communicatie verloopt vlot.

Prima service, veel keus

Altijd genoeg keuze in wol. Mocht er iets misgaan bij de bestelling of heb je een vraag dan wordt er vlot en oplossingsgericht gereageerd. Top!

Een DROOMwebshop!!

Het is haast niet te geloven, maar het bestaat echt : een DROOMwebsite. Wil je iets moois haken of breien ? Ga naar breiwebshop.nl. Je vindt er een heerlijk ruim aanbod aan garens, naalden, .... alle toebehoren. En er zijn regelmatig sales. Je spaart punten, waardoor je ook langs die weg regelmatig eens 5 euro korting krijgt op een aankoop. Wat ik ook zo aangenaam vind is de service. Wauw! Gewoon goed! Vriendelijk. Gaat er toch eens iets mis? Dan word je meteen op een vriendelijke manier geholpen. Je krijgt ook ruim de tijd om te retourneren en het terugstorten van het bedrag gaat snel. Trouwens, in een mum van tijd heb je je bestelling thuis. Hoe doen ze het ? Kortom, het is niet zomaar dat breiwebshop.nl van mij de titel krijgt DROOMwebshop. Een dikke merci aan alle medewerkers voor de aangename shopervaring, elke keer opnieuw.

Snelle levering , alleen bij het 1ste bolletje zat al een fout in ...

Super snelle levering. Altijd het gewenste in mijn pakket.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)