Zeer goed. Bestelling is snel en goed geleverd!

Zeer tevreden met de bestelling.

Ruime keuze, snelle levering

Heel tevreden over het grote assortiment en de prijzen. Als je breigaren besteld wil je het zo snel mogelijk in huis hebben. Bij de breiwebshop wordt de bestelling snel geleverd!

Snelle levering. Duidelijke website.

Prachtige wol, goed verpakt en snel verzonden!

Fijne onlinewinkel, goede service

Snelle levering, zeer tevreden.

Prima service!

Mooie wol, prima service...

Top service, snel, correct. Mooie koopjes.

Mijn favoriete wol staat geregeld in sale. Tijd om de kast aan te vullen.

Ik koop hier Drops garen. Goede kwaliteit, beste prijzen.

Grandioos

Snelle levering ‘ ik ben rolstoel gebonden en brei veel baby kleertjes voor nichtjes en neefjes en goede doelen Daar beleef ik veel plezier aan.Uw breishop zal ik zeker aan bevelen bij familie en vrienden. Hartelijke groeten, Coby.

Uitgebreid aanbod en goede service

Ik kreeg vrij snel een mailtje dat de kleur wol die ik had uitgekozen niet voorradig was. Met excuses dat het wel zo op de website stond. Maar door snel een andere kleur te kiezen, kon mij totale pakket toch snel verstuurd worden. Voorheen kreeg ik het wel eens vacuüm verpakt, zodat het in de brievenbus past, maar nu zat de wol los in een zak. Misschien heeft dat met het type wol te maken, maar brievenbus pakketen zijn wel handiger. Maar de levering was top.

Absolutely perfect

Speedy delivery, trustful, reliable, good products and very reactive in case of problem.

Heel veel keuze en goede kwaliteit.

Er is veel keuze: kleur, dikte, materiaal, merk….… Je vindt dus altijd wat je nodig hebt.

Zeer persoonlijke service

De wol die ik wilde was iedere keer uitverkocht. Van de drie kleuren waren er twee afwisselend niet. Megan stelde voor om te reserveren en nu staat er “een doos op kantoor met mijn naam er op,” Hoe leuk is dat. De wol is er niet eerder maar ik weet dat ik niet de enige ben die er op wacht :)

vlot en correct

Heel gemakkelijk te bestellen en vlotte levering.

Communicatie zeer goed.

Snelle levering is top.

Mijn wol is top kwaliteit en wordt snel geleverd.

Uitstekende service bij een probleem met mijn bestelling

Probleem is door een super klantgerichte benadering op een hele prettige manier snel opgelost.

Mijn bestelling was snel uitgezocht en de prijs en service super

Helemaal top!

Levering conform afspraak en alles conform de bestelling.

snelle afhandeling, uitstekende service en goed verpakt

Bij vragen goede service, veel keuze. Snelle verwerking van bestelling en goed verpakt. Tip: op de website bij garens/wol aangeven als de wol niet meer beschikbaar is in het overzicht i.p.v. na het aanklikken van het garen.

Duidelijke website!,mooi overzicht en goede beschrijving van de wol.

Duidelijke website,en goede service.! Heb alleen een heel groot probleem met PostNL, alhoewel ik heb pak moest aftekenen, zetten zij het gewoon voor de deur. Heel frustrerend!

Knitpro sing verwisselbare rondbreinaalden set deluxe

De set is geweldig, mooi uitgevoerd in een etui met voldoende accesoires erbij zoals kabelconnectors. De pennen breien mooi soepel. De service is ook snel. De afhaallocatie was niet goed doorgekomen waardoor de set naar een foutief adres zou worden gestuurd. De mail werd snel beantwoord en aangepast aan de correcte afhaallocatie. Zodoende had ik de volgende dag netjes de bestelling in huis. Bedankt!

Geweldige service!

Vorig jaar kocht ik een serie KNITPRO ZING rondbreinaalden in een prachtige hoes bij de breiwebshop. Een paar weken geleden merkte ik dat een kabel vastzat in een stopper. Waarschijnlijk heeft hij klem gezeten, ondanks het feit dat ik er heel voorzichtig mee omga. Ik mailde de webshop, stuurde en foto mee en heel snel kreeg ik een mail terug hoe jammer ze het voor me vonden en met de opties. Ik bestelde direct een nieuwe kabel. Uit coulance hoefde ik alleen de portokosten te betalen en kreeg ik niet alleen een nieuwe kabel, maar ook een eindstop en een kabelsleuteltje erbij geleverd. Ik heb al vaker iets besteld bij de breiwebshop en ik ben altijd heel tevreden. Ze leveren snel en de producten zijn van een fantastische kwaliteit. Dank voor de geweldige service en ga zo door!

Erg slechte klantenservice

Ik kreeg een mail waarin werd verteld dat de wol pas 5 weken later te leveren is. Fout in website. Ik heb nu al 3 mails verstuurd met het verzoek mijn bestelling te annuleren. GEEN REACTIE....... Krijg wel alvast de breinaalden......alsof ik daarop zit te wachten.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)