Altijd snel

Mooie collectie voor een goede prijs. Snelle levering en duidelijke webshop. Wel zou ik blij zijn als ze ook cool wool in de collectie opnemen en ergonomische (rond)breinaalden van prym

Helemaal blij mee

Snelle levering goede kwaliteit

Uitstekende service

Snelle levering goede kwaliteit katia capri mijn katoen waar ik al heel veel mee gekaakt heb.

Zeer goei klantenservice super goeie wol

Heel fijne webshop met goede service.

Regelmatig bestel ik garen en de verzending en service zijn echt uitstekend. Ik kom zeker nog vaker terug!

prima en vlot1

S avonds besteld , de dag erop thuis

Geweldig!

Goede kwaliteit haakgaren. Snelle levering.

Zeer snelle en correcte levering

De Drops wol is super van kwaliteit voor een goede prijs

“Superfantasticalidoucious”

Superservice,superkorting,superervaring!

Wol is prima maar ik heb niets ontvangen

Altijd goede leveringen, mooie kwaliteit, altijd voor 1 bol vacuum getrokken.an zo in de brievenbus. Maar Post.nl……geeft een appje dat het pakketje geleverd is. Maar ik heb niets ontvangen. Het gebeurd regelmatig hoor ik. Vandaag een mailtje gestuurd naar jullie. Ik wacht nog 1 of 2 dagen af. Heel jammer allemaal. Ik zat op 1 bolletje te wachten . Over Breishop.nl heb ik niets te klagen, hoor. Ik blijf bestellen. Na 2 dagen inzet bezorgd, hoor!!!!ik blijf fan van Briewebshop!!!!

Heel goed verpakt en erg snel in huis goede kwaliteit.

Goed verpakt. Erg snel in huis.

Snelle levering en hele goede producten. Erg blij mee.

SUPER SNELLE LEVERING, heerlijk

Super service, fijne producten en vooral snelle levering. Super toch ?

snelle levering mooie prijzen

Altijd in orde

Snelle levering en goeie producten

Goede site, veel keus, snelle levering, goede klantenservice

Mooie site, veel keus, snelle levering en bij melding snelle reactie, dus heel tevreden.

Snelle levering!! Goede terug koppeling!

Gewoon alles okee

Bestellen en leveren, alles klopte.

Klantvriendelijk

Ik had bolletjes wol nodig die niet op voorraad waren en mij een seintje laten geven als de benodigde wol op voorraad zou zijn. Dit seintje heb ik netjes ontvangen. Diezelfde dag besteld en betaald. Nu was er jammergenoeg een fout in het voorraadbeheer geslopen en bleken de bollen helemaal nog niet voorradig te zijn. Hier heb ik netjes een mail over ontvangen met uitleg van de situatie. Kan gebeuren, netjes dat er geïnformeerd wordt over hoe nu verder te handelen: vervangen door een andere kleur of gewoon geduld hebben( helemaal niets mis mee in deze wereld die prima wat onthaasting kan gebruiken). Ik wacht geduldig af tot ze er zijn.

Snelle verzending Erg vriendelijke en behulpzame klantenservice

Doen wat is afgesproken

Goede website en goede snelle levering. Prima

Wol besteld en de volgende dag in huis. Keurig netjes verpakt.

perfect das een woord

veel keuze, uit alle soorten garens, een schappelijke prijs, perfecte levering en goed op de hoogte gehouden over de staat van leveren, vind ik gewoon perfect doe zo verder

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)