Snel en fijn geleverd

De wol kwam vacuüm verpakt binnen, erg netjes geleverd. De wol is fijn in gebruik, nu al aan het kijken voor mijn volgende project :)

Geweldig!!

Super snelle levering! Al een paar keer besteld hier, de andere dag al binnen. Dit word mijn favoriete wolwinkel.

Mooie wol en snel geleverd

Mooie producten en een snelle levering

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goede levering

Heel blij met de bezorging

Zeer goede service en klantgerichte oplossingen. Af en toe eens een mailtje met aanbiedingen maar zeker niet overdreven. Vlotte bestelling en levering.

Groot assortiment met een geweldige service.

Overzichtelijke webshop met een goede prijs en een snelle levering.

Variety of choices and fast delivery

Variety of choices and fast delivery Easy purchasing process Quick response for questions

Ik voel me bedrogen

Nao Ik heb mijn product twee weken geleden op de website gekocht en ze hebben mijn producten niet geleverd, ik wil mijn geld terug

Correct en snel geleverd

Goed op tijd

Fantastisch!

Prima webshop om garen te bestellen. Snelle levering en prima product. Kleur komt overeen met de foto’s.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Fantastisch aanbod

Veel keus, snelle levering!

Veel keuze en snelle levering

Ik bestel met regelmaat bij deze shop. Ze hebben veel keuze en verzenden snel. Deze keer rondbreinaalden besteld in een mooie aanbieding.

Fijne en efficiënte webwinkel

Helaas niet alle kleuren op voorraad maar wel veel keuze in kleuren garen. Door het puntensysteem ook nog korting af en toe. Hierdoor voel ik me een gewaardeerde klant

Perfect, snel, makkelijk, ruime keuze

Een ruime keuze aan wol enz. Een zeer snelle correcte levering. Opzoeken gaat soms iets moeilijker. Als ik een dunne katoen vraag met bijvoorbeeld max. naald 2,5mm. Krijg ik wel snel een hele lijst katoen. Mr moet ik heel de lijst afgaan. Want er staan dan ook veel dikke katoentjes bij. Opzoeken is soms omslachtig. Mr een dikke pluim vr al de rest. Mvg L

Snelle bezorging en service, goeie prijzen en past door de brievenbus.

Fijn en snel!

Veel keus en wat een snelle levering! Dit was zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie bestel

Vandaag mijn eerste bestelling ontvangen en zeer tevreden over snelheid van levering en de verpakking die gewoon door de brievenbus kan omdat het vacuüm verpakt wordt. Wol ziet er erg goed uit!

heerlijk om mijn breipassie zo ondersteund te voelen

mooi aanbod, snelle levering wat ervoor zorgt dat je ook snel kan beginnen aan het nieuwe project, en elke breister herkent ongetwijfeld dit gevoel. aanbod wijzigt ook geregeld met nieuwe producten, wat ook leuk is. ik zou een suggestie willen doen: het zou fantastisch zijn mocht er een "stalenkaartje" zijn van de klassiekers in jullie aanbod. Zo zouden we sneller geneigd zijn om met nieuwe wolcombinaties aan de slag te gaan.

Altijd op tijd geleverd ik ben zeer tevreden

Vlotte en correcte levering

Genoeg voorraad en alles snel in huis, zodat ik direkt met mijn project kon beginnen

Top webshop

Wederom een hele goede ervaring gehad met breiwebshop; op tijd geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding en fijne service. Aanrader!

Fijne webshop met uitgebreid assortiment.

Fijne webshop met uitgebreid assortiment. Tip: het zou fijn zijn als er een uitgebreidere filter beschikbaar zou zijn om op kleur of materiaal garen te zoeken of op soort brei/haak naald

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)