Perfecte service, perfecte producten

Op de zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site gaat het uitzoeken van wol of andere producten als een zonnetje, en wat je hebt besteld heb je razendsnel in huis. Kan niet beter!

Vlotte bediening

Vandaag bestellen en morgen al ontvangen. Correcte afhandeling bij retourneren. Jammer dat we in België bij de post geen bewijs van terugzending ontvangen omdat er geen barcode te vinden is.

Prima site nooit problemen

Bij bestelling nooit problemen, snelle levering

prima!

snelle levering, mooie producten: precies goed!

Blij met de Breiwebshop!

Goed, snel en tot nu toe zeer tevreden ook vooral met de klantenservice! Top werk! Tot snel weer...

Prima website

Snelle levering. 1x telefonisch contact gehad ivm bijbestellen. Heel behulpzaam! Klantvriendelijk! Super!

Duidelijke site, garen etc. van goede kwaliteit en zeer snelle levering!

Prima webshop

Groot assortiment, makkelijke webshop, snelle levering en het garen was precies zoals ik gehoopt had!

wol prima kwaliteit en snelle levering

prijs /kwaliteit zeer goede wol voor mijn breiwerk

Een klein foutje ivm met verzending naar afhaalpunt maar dit werd direct keurig opgelost.

Als wat ik nodig heb vind ik hier

Vluge levering. En altijd correct verpakt. En de prijs is ook prima, goedkoper dan bij een andere webshop. Dit is mijn webwinkel.

Snel en vriendelijk

Snelle reactie van de klantenservice ice op een vraag en snelle verzending en levering. Prima prijs!

Prima, helaas niet altijd goede wol

Bestelde hier altijd drops merino wol. Soms opeens een ander verfbad dus bestel genoeg in 1 keer om je hele werk te maken, anders moet je hem misschien afmaken met een kleur die net iets afwijkt van de vorige. Helaas de laatste 2 leveringen veel bollen wol waarbij de draden regelmatig aan elkaar geknoopt zijn in plaats van dat een bol uit 1 heel draad bestaat, wat echt niet mooi is. Daardoor veel draden straks om weg te werken in mijn haakwerk omdat ik alle knoopjes eruit moest knippen. Ik weet niet of ik nog een keer hier ga bestellen.

Ruime keuze uit mooie wol en supersnel geleverd

Kan beter

Mooie kleuren veel keuze snelle en vlotte levering goede kwaliteit mooie korting

Altijd netjes verpakt en binnen termijn verzonden

Mijn favoriete wol site

top ervaring

vlot gevonden op de site wat ik wou, snel bestellen en afrekenen, mailtje dat alles goed ontvangen is. de volgende dag levering en ik kan starten met m'n project

Goede en heel snelle service en levering.

Goede service en snelle levering.

Mooie wol

Mijn pakketje werd vlot geleverd en de wol is goedkoop en heel mooi!

Besteld en de dag nadien al ontvangen

Zeer kwaliteitsvol breigaren in een prachtige kleur

Goeie sevice, op tijd geleverd en netjes verpakt

Snelle levering en vriendelijke klantenservice!

Ruime keuze, snelle levering en een vriendelijke klantenservice.

ben helemaal content met deze breishop.

mijn ervaring ,is snel en goed,dus helemaal top.

De klasse service hier maakt het verschil met andere verkopers :-) !

Met een webshop is het net een beetje als met techniek: zo handig en zo fijn, als alles naar wens werkt . Maar oh als niet! Dan kijkt men niet alleen meer naar de prijzen en extra's, dan wil je alleen nog maar een ding: snel, competent en vriendelijk worden geholpen. En dat is wat ik zo bijzonder aan jullie Breiwebshop waardeer: waarmaken wat je belooft ! IK voel me klant bij jullie, gezien en gewaardeerd en niet alleen als ik bestel. Klasse ! Daarom : veel succes, werkplezier en blije klanten gewenst! Met zonnige groet, Yvonne van Velzen

Snelle levering en beantwoorden v vragen

Ik heb al een paar keer vragen gehad m.b.t het aantal bollen of de dikte. Er wordt snel antwoord gegeven en serieus meegedacht op een heel vriendelijke manier. Je bestelling wordt ook heel snel, vaak de vlgde dag, al geleverd. Een teveel aan garen mag teruggestuurd worden. Kortom een heel tevreden klant!

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)