Mooie kwaliteit

Veel keus, uitstekende kwaliteit en prima levering. Al diverse keren iemand gewezen op de website.

Mooi garen mooie prijs

Veel keuze en snel bezorgd.

Snel geleverd en 10 bollen wol passen door de brievenbus. Erg slim het vacuüm verpakken.

snelle levering en fijne wol

liefst had ik het natuurlijk dezelfde dag in huis maar de levering is altijd super snel!

Alles gaat snel en prettig.

Kleine pakketjes vacuüm verpakt door brievenbus= prettig! Grotere hoeveelheden prima verpakt in makkelijk te openen zakken=prettig! Snelle reactie na bestelmoment en meestal binnen een week de wol op de pen=prettig. Merk Drops: divers en mooie kleuren. Helaas iets te vaak zwakke plek in draad waardoor je verrast wordt en er een stukje tussenuit geknipt moet worden. Prijzen zijn prima!

Heel goed!

Had 15 bolletjes wol besteld van Drops Merino Big. Heerlijk garen om mee te breien! Het was netjes verpakt in een klein doosje, lekker duurzaam en binnen een paar dagen.

Top ik hoef niet lang te wachten op mijn bestelling! En ik krijg altijd wat ik bestel ben zeer tevreden!

Doe ik nog wel eens als ik garen nodig heb

Uitstekende kwaliteit en supersnelle bezorging

Ruim assortiment, glasheldere beschrijving, kwaliteit en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Great yarns

I’ve shopped twice from Breiwebshop with Drops and Wooladdicts brand, their products are in great quality, and many choices for choosing, alpaca, merino, wool, silk, cotton and mixtures. I prefer for the alpaca or the alpaca mixed with silk, because they are light and warm. The happiest thing is that they offer many colors, and the foto on the website is clear and true. By the way the customer service is very helpful and they’re also doing great on products delivery. So I would like to recommend Breiwebshop to my friends.

Altijd blij met een pakketje van de breiwebshop!

Ik bestel al jaren hier en altijd goede service. Ruim assortiment, fijne voorwaarden en als er een keer iets niet goed gaat, wordt het snel en goed opgelost

Tevreden

Snelle service.

Geweldig !

Overzichtelijke webshop, makkelijk te bestellen en een snelle levering, gewoon top !

Duidelijk en overzichtelijke website en snelle verzending

De webshop is heel overzichtelijk en de omschrijving van het materiaal is duidelijk en compleet. De kleuren van het materiaal komt vaak goed overeen met de werkelijkheid. Enorm pluspunt is de zeer snelle levering.

Altijd de beste wol.

Als ervaren breikous ontvang ik graag producten die ik weer kan omtoveren tot een kledingstuk of accessoires voor een geliefd iemand.

Prima webshop

Snelle levering en mooie wol soorten

Snel en verzorgd

wol is er snel, goed ingepakt en service is dikke prima.

Goede service!

Ik had een vraag over het aantal bollen voor een trui. Kreeg netjes advies.

Het gekochte garen bevalt goed. Alleen jammer dat er in elk bolletje een knoop in het garen zat.

Helemaal top van bestellen tot levering

Het garen dat ik besteld heb, was bij breiwebshop goedkoper dan bij anderen en volop keus in de kleuren. Werd snel en netjes geleverd.

Altijd snelle levering en altijd vriendelijk

Nog nooit ontgoocheld geweest in de hulp als ik vragen had.

Altijd top!

Altijd een zeer snelle service, pakjes zijn met zorg gemaakt, kwaliteit top.

Snel en simpel

Het is een makkelijke site om te bestellen, er is ontzettend veel keus en het is ook snel bezorgd.

vlot en netjes

Als ik iets bestel, heb ik altijd de volgende dag de goeie wol binnen

Er wordt netjes gecommuniceerd als de levering later is of als er niet genoeg is van het zelfde kleurbad

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)