Fantastisch snel en zo'n mooie kwaliteitsproducten!

Top!!!❤️❤️❤️

Een heel goede ervaring

Zeer behulpzaam. Meteen reactie via de mail. Probleem oplossend. Kortom een goede website om je bestellingen te doen. Hartelijk dank!

Duidelijke omschrijving van de artikelen op de website. Snelle levering in keurig pakket

Groot aanbod snel bezorgd

Breiwebshop heeft een groot aanbod met goed werkende filters waardoor je kunt vinden wat je zoekt. Ze bezorgen erg snel (vaak de volgende dag al) en doordat ze de een kleine order garen in een vacuümzak verzenden past het door de brievenbus. Ik beveel deze webshop aan iedereen aan

supersnel

Fijne service, makkelijke website en top levering

Alles snel!

Bestellen gaat makkelijk, besvhrijving van garen word duidelijk weer gegeven. Bestel je niet veel, dan word het garen vacuüm verpakt verzonden zodat het door de brievenbus past. Bij grotere hoeveelheden in een doos en vaak binnen 2 werkdagen al in huis. Ik bestel hier al langer en ben reuze tevreden, ook over de prijzen, voor iedere beurs wat wils!

Goed kwaliteit, snelle levering

Goed, maar kan beter. Het is lastig om de juiste kleur te vinden. En zeker in de juiste maat. De zoekfilter zou dit makkelijker kunnen maken door meer opties te geven.

Altijd super

Al vaker bij jullie besteld en altijd tevrede met de bestellingen. Telkens blij als mijn pakket aankomt. Ik bestel altijd zo, dat ik het de volgende dag binnen krijg.

De gevraagde kwaliteit snel geleverd

Ruime keus en snelle levering

Bestel hier altijd mijn breigaren.

Snelle levering!

Vaker besteld, altijd goede en snelle verzending. Goede prijzen

Mega snelle en goede service

Toen de herfst zijn intrede deed ben ik weer begonnen met breien! Lekkere sjaals voor de kinderen en mezelf. Breiwebshop is de perfecte plek om je brei toebehoren te kopen. Mooie zachte wol voor en betaalbare prijs en binnen 24 uur bij je thuis door de brievenbus! Ik ben super tevreden :)

Heel snel en vriendelijke medewerkers

Bestel altijd hier mijn brei- & haakartikelen

heel slecht service

nog steeds aan het wachten op mijn geld van retour die ik twee weken geleden heb verzonden

Snel en keurig

Een groot aanbod van mijn favoriete breigaren. Een slimme manier van versturen.. vacuüm verpakt en zo past het mooi in de brievenbus. Top.

Probleemloos

Veelzijdige sortering, helder bestelformulier en vlotte levering, wat wil je nog meer!!

snelle levering en word goed geholpen

ik bestel al vele jaren bij jullie met alle plezier

Groot aanbod, snelle verzending

Ook goede klantenservice

Makkelijk bestellen en snelle correcte levering

Top kwaliteit, makkelijk te bestellen en snel en duidelijke communicatie. Correct geleverd binnen 24 uur. Zeer tevreden

Altijd prima service

Snel en goed geleverd, altijd. Veel keuze.

snelle correcte reactie en levering

er wordt vrijwel onmiddellijk gereageerd, zowel op bestelling, betaling en zelfs als er iets met de post fout gaat wordt deze snel hersteld, dank daarvoor,

Betalingsmogelijkheden

Zeer vriendelijke en snelle service. Ga er zeker nog kopen! Groetjes Nancy Carlier

Supersnelle bezorging!

Fijne Drops "snow" uit de aanbieding.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)