Snelle levering en goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Breiwebshop biedt garen aan voor een prijs die passend is bij het product. Garen zijn vaak op voorraad en anders wordt de voorraad vlot aangevuld. De bestelling wordt altijd snel verzonden.

Mooie zachte warme wol

Product gekozen na reclame drops

Snel, simpel,goed, en scherpe prijzen.

Ik bestel graag bij breiwebshop. Elke garen is duidelijk omschreven. Hoe dik deze is, en hoe zacht of stevig. En waar het perfect voor geschikt, en wat je er mee kan. Veel aanbiedingen en acties Ze vragen normale prijzen voor de producten en verzendkosten. Ik ben dik te vreden

Mooie wol,maar..

De wol/garen is mooi en uitgebreid. De vernieuwde website is ook verbeterd. Maar de levertijden kloppen niet. Nog nooit heb ik iets in de beloofde tijd gehad. En wanneer je snel online, iets wilt kopen, is het bitter als blijkt dat het niet de volgende dag geleverd wordt, zoals op de site vermeld staat. Verander dit dan in bijvoorbeeld:" wij streven erna"..... Dan weet je dat het ook de dagen erna nog kan komen, maar is de teleurstelling er niet. Wat ik persoonlijk ook heel erg hinderlijk vind, is dat er zo weinig voorraad is. Het kan ook zijn dat ik gewoon altijd pech heb, maar de laatste paar weken is het vreselijk. Bij grote hoeveelheden en verschillende kleuren is het altijd schipperen. En dan ben je al snel in staat, om bij de concurrentie te gaan kijken. Maar tit op heden, ben ik altijd weer hier terug gekomen. Over het algemeen ben ik tevreden, en er wordt altijd naar je geluisterd en ze doen altijd hun best. Dus een compliment is hier ook op zijn plaats. En op dit moment ben ik een mooie deken aan het haken met vier kleuren van de garen Nord van Drops. Maar Verder komt alles netjes aan.

Erg tevreden over de breiwebshop, veel keuze en aantrekkelijke prijzen.

Katoen, linnen, wol in vele kleuren en van goede kwaliteit maakt ieder brei-/haakwerk een feest.

Het plezier van het kiezen van de juiste bollen, de eenvoud van het bestellen en de snelle levering past bij de ontspanning die breien en haken geeft. Mijn kinderen, kleinkinderen en vrienden zijn blij met het eindresultaat en hoe goed het materiaal zich houdt

Top !

Snelle levering en goede kwaliteit van producten.

Helemaal prima

Ondanks dat ik een bestelling had gedaan toen de zaak vakantie had .. is het nadat ze weer terug waren , zeer snel geregeld !! Ik zal zeker wanneer ik weer wat nodig heb bij deze firma mijn bestelling doen . Met vr. Groeten. A.Kaandorp

Mooie wol en supersnel geleverd

Prima wol, naalden en andere breispullen. Supersnel geleverd via de brievenbus!

Steeds snel en correct geleverd!

Ik ben grote fan van Breiwebshop, mijn bestellingen zijn steeds correct en heel snel geleverd!

Normaal goed, laatste keer niet

Ik ben altijd heel tevreden geweest, alleen de laatste keer werd er moeilijk gedaan over een verkeerde kleur die ik gekregen had. Hele discussie over 2 bolletjes garen, uiteindelijk gaven ze me gelijk en heb ik de goede kleur ontvangen.

Prettig en overzichtelijk

Het was heel makkelijk om het soort garen te vinden waar ik naar op zoek was en het stond allemaal heel overzichtelijk op de site, wat het een prettige zoektocht maakte

Snelle levering en keurig verpakt. Prima kwaliteit wol en een goede prijs

Vlotte bestelling en vlotte levering

De bestelling op de site gaat vlot en de levering was ook supersnel. De wol (Scheepjes katoen) is ook van mooie kwaliteit. Heel tevreden met deze bestelling.

Zooooo veel keus!

Heel veel keus en leuke aanbiedingen! Ook altijd snelle levering.

Prima service weer! Prachtige wol

Mooi breiwol. Snelle levering.

Prima in orde!

Vriendelijk

Snelle levering, vriendelijke contacten en milieu bewust bezig.

Snelle levering keurig verpakt

Uitgebreide webshop, heel groot assortiment. Volgende dag al in huis.

Raad ik aan .

Producten zijn van goede prijs en kwaliteit. De service is goed snel en vriendelijk , mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan met een bestelling dezelfde dag nog opgelost.

Snel geleverd duidelijke site, makelijk bestellen

ongelofelijk!

Mijn favoriete webwinkel, nergens meer anders! Elke keer ben ik weer verbaasd over hoe snel mijn orders gereedgemaakt worden en binnenkomen. Met kleine orders maken ze zelfs de pakketjes vacuüm. zodat het door de brievenbus past. Al met al geniale service!

Makkelijk vindt wat ik zoek en snelle service

Ik vind het geweldig wol/garen te bestellen van de breiwebshop. Grote assortiment en duidelijke informatie over producten. Ik bestel altijd meer dan wat ik nodig heb, maar het komt altijd goed terecht. :-)

Veel keus

Snelle levering en prima klantenservice

Tot nu toe altijd snelle en goede levering gehad. Dit keer miste een bolletje wol bij de levering, maar na contact met de klantenservice werd het snel nageleverd met het juiste verfbad. Prima service!

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! ✓ Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)