Omdat ik in Amersfoort woon kan ik mijn bestelling altijd afhalen. Super service. De medewerkers zijn altijd super vriendelijke jonge mensen. Ben heel blij met Breiwebshop

SUPER WEBSHOP

Ik bestel enkel nog bij breiwebshop! Geen één andere wol webshop kan er volgens mij nog aan tippen! Altijd héél veel keuze, super prijzen EN keisnelle levering. Wat moet een fervente haakster nog meer hebben!

Goede en snelle service

Goede kwaliteit wol en snelle en goede levering en service.

Grandioze webshop

Veel aanbod van materialen voor breiwerk en haakwerk. Prima kwaliteit van hetgeen ik besteld hebt. De communicatie verloopt goed en snel op vragen via mails. Helpen waar ze kunnen en denken mee. Dit maak je niet altijd mee. Levering van het bestelde is zeer snel en goede verpakking. Weet wel weer waar ik bestel als ze door de haakwol is.

Fijne alpacawol besteld

Snelle levering, Pakketje mooi verpakt!

The greatest customer experience!

I ordered a gift card for a friend's birthday. The day I had the party, a Saturday, I had not received the gift card so I emailed Brei Webshop to check. An agent from the customer support team got back to me within 20 minutes (on a Saturday!). She confirmed the gift card had been sent and the possible reason why it may have not been delivered. Additionally, she provided me with the gift card number so I could include it in the birthday card for my friend! Fast, efficient and very friendly customer service! I fully recommend them! Thank you so much!

Heb het garen vlot binnen gekregen

Gewoon goed geleverd zoals het hoort

Zo.n blij gevoel als mijn garen bezorgd is

Ik kan niet anders zeggen dat alles wat ik tot nu toe besteld hebt bij de breiwebshop aan al mijn verwachtingen voldoet! Ik hoop zooooooo dat ik mag winnen en dan een mooie bestelling kan plaatsen! Lieve groetjes Esmeralda van Schaardenburg

Mooi garen voor weinig geld en snel geleverd

Zie boven

Slechte levering

Ik betaalde meer dan € 5,- verzendingskosten om voor het aangegeven uur van levering (door Post.Nl) te moeten vernemen dat ik mijn pakket kon gaan afhalen op het ophaalpunt. Wat is dat voor een service ??? De wol was prima en heel correct ! Jammer voor de samenwerking met Post.Nl !

Super veel keus in verschillende soorten garen!

Altijd netjes verpakt en thuis bezorgd!

Snel, duidelijke webshop, klein verpakt

Breiwebshop heeft een assortiment van goede betaalbare garens, de levering is goed, snel en zoals beloofd. Ik ben erg tevreden over het vacuum zuigen van de pakketten, minder kosten en je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Fijne webshop

Snelle levering en duidelijke webshop met veel keus

Top !

Overzichtelijke site, kleuren komen in het echt ook overéén . Super snel verzonden en fijn mailcontact . In één woord Top !

Altijd prima service.

Snelle levering ,wat ik zelf heel positief vind.

Ben zeer tevreden.

Al een paar keer garen besteld,zeer tevreden,snelle levering!

Veel keuze, snelle levering en prima accurate klantenservice

Hele fijne webshop. Zeker aan te bevelen

aanrader

goede website en vlugge levering. vriendelijke klantendienst.

Top ervaring

Iets langer moeten wachten omdat er iets mis was met de bestelling naar België. Wel onmiddellijk op de hoogte gebracht via mail!

Hele snelle levering

Alles word netjes verpakt en komt ook netjes aan . Als er een vertraging van levering is door het postorder bedrijf dan krijg je van breiwebshop netjes een mail met hun verontschuldigingen voor het later leveren . Het is fijn om een betrouwbare webshop te hebben .

Fijn contact, goede producten voor een goede prijs.

Goed en snrl

Ik ben zeer zeer tevreden

Heel attent

Toen er iets misging met mijn bestelling, kreeg ik direct een mailtje. Met één dag vertraging had ik mijn pakketje toch al binnen.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! ✓ Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)