Mooie meubels van goede kwaliteit

Denken met je mee en leveren kwaliteit meubels

Simpel, bij vragen bellen, doch de foto’s op de site spreken boekdelen.

Eerste gekocht, super, tweede gekocht super. Gewoon zoals het hoort? Een verbetering: bied bevestiging aan voor de hangende kasten, en dan specifiek op de verschillende muren die er in badkamers voorkomen. Gasbeton, poruso stenen, gibswanden.

Perfecte afhandeling opdracht

Volledig tevreden

Snel geleverd en mooi zoals gehoopt

Mooi afgewerkt meubel(Bram), netjes en snel geleverd.

keurig op tijd bezorgd.

We hebben badkamermeubel Zoë besteld en het is precies zoals op de afbeeldingen van de site. We zijn er heel blij mee. Goede service en levering binnen de verwachtte tijd!

Top goed product duidelijke afspraken en prettige mensen in omgang

Top prettige omgang goed produkt en duidelijk in de afspraken.

Vakmanschap

Via de webshop een eikenmeubel uitgezocht. We wilden het meubel eerst bekijken en een aanpassing doen. Op afspraak wezen kijken en super geholpen. We zijn zeer tevreden over het meubel. Onze ervaring van begin tot bezorging erg goed. Ook een compliment aan de bezorger, alles goed uitgelegd en zeer vriendelijk.

Prachtig badmeubel precies zoals we het wilden

...

Mooi product geleverd op maat en naar onze wensen.

Meegedacht in het ontwerp en ook de laatste wijzigingen doorgevoerd na plaatsing om het nog beter te krijgen.

mooi product binnen de afgesproken tijd geleverd

Ik ben heel vriendelijk geholpen bij Oldambt Meubelen, ik kon mijn wensen duidelijk maken en de kast is mooi op maat gemaakt. Ziet er prachtig uit!

Prettig om zaken mee te doen

Alles zoals afgesproken geleverd. Er ging iets niet helemaal goed maar in overleg is dit keurig opgepakt en geregeld.

Super meubel en goede communicatie

Het badmeubel (160cm) is super mooi geworden. Echt heel blij mee. Er wordt snel gereageerd en goed meegedacht. Vanwege de oplevering van de nieuwe verschoof de planning steeds en daar werd heel goed mee omgegaan.

Flexibel en klantgericht

Flexibel en klantgericht bedrijf.

Goed en vlotte levering

Goede service.en vriendelijk geholpen .

Mooie sidetable van zwart metaal met eikenhout

De sidetable die wij bestelden is super mooi en van goede kwaliteit. Afgeleverd conform afspraak door vriendelijke bezorger.

Leuke artikelen en relatief snelle levering

Niet alle artikelen op de site waren leverbaar, maar toch leuke alternatieven gevonden

Erg prettige en persoonlijke ervaring met een erg mooi eindproduct

Fijn contact gehad en ook wanneer ik om kleurstalen vroeg, had ik deze 2 dagen later al binnen. Erg tevreden met de communicatie en het eindproduct.

Hele goede service and kwaliteit!

Hele goede service and kwaliteit!

Top kwaliteit

Badmeubel op maat besteld , en perfect geleverd Zéér professioneel vervaardigd , heel erg tevreden Echt een aanrader

Super mooi en netjes afgewerkt badmeubel.

Nette en snelle communicatie waarin met je meegedacht wordt over de beste oplossing. Duidelijkheid over levering en zorgvuldige transport met nog een uitleg over de montage. Maar het belangrijkste een super mooi badmeubel dat helemaal naar wens is.

professioneel en meedenkend

ik was op zoek naar een planchet in jet toilet en bij Oldambt Meubelen wisten ze precies wat ik wilde en gaven mij advies en keuzes in afwerking. binnen 3 weken kon ik het ophalen en het was precies wat ik hoopte.

Fantastisch meubel en vriendelijke bezorging!

Zeer vriendelijke en geduldige medewerkers. Ze namen goed te tijd om me (via de mail) te informeren over de mogelijkheden. Levertijd bleek mee te vallen en na bezorging zijn we zeer blij met het resultaat. Het is boven verwachting!

Zeer betrouwbaar bedrijf doen wat ze beloven.

Zowel via telefoon als mail keuring netjes te woord gestaan. Levertijd korter dan van te voren aangegeven. We moeten ons badmeubel nog gaan installeren maar het ziet er nu al geweldig uit.

Prachtig meubel met uitstekende service!

Dit badkamermeubel straalt zo veel klasse uit! Werkelijk waar prachtig. Ik wilde dit meubel snel hebben vanwege een nieuwe badkamer. Hierbij hebben ze met me meegedacht en daardoor is alles op tijd gelukt. Het maken ervan & de levering. Mijn complimenten aan dit bedrijf!

43 Industrieweg-West

Oude Pekela 9665PX