Toppie!!

Goede kwaliteit meubelen. Goed contact.

Top kwaliteit bankje!

Goede service en prettige communicatie. Het maatwerk bankje is helemaal zoals gewenst!

Correct

Correcte levering , stipt en hulpvaardig

Prachtig meubel van hoogwaardige kwaliteit. Professionele vakmensen.

Prachtig meubel van hoogwaardige kwaliteit. Professionele vakmensen.

Wow!

Zeer tevreden met eerste gesprek. Kundig en duidelijk! Ook de levering ging heel gemoedelijk, mooi optijd en professioneel. Maar als allerbelangrijkste zijn wij mega blij met deze mooie handgemaakte meubelen! Klasse!

Ziet er fantastisch uit ben zeer blij mee Goede service Zeker aan te bevelen

Kwaliteit en professioneel advies

Kwalitatieve producten, klantvriendelijk, professioneel advies, behulpzaam en prima opvolging

Dikke prima!!!

In de winkel geweest, wij hadden ideeen over een nieuw buro. In overleg met de adviseur een ontwerp gemaakt zoals wij dat graag wilden. Voorstel van hun ontvangen die naar ons idee was, opdracht gegeven. Van ontwerp naar definitieve aflevering ging prima. En het buro staat nu al bij ons naar volle tevredenheid.

Betrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken nakomt en kwaliteit levert.

Ik heb uitstekende ervaringen met Oldambt meubelen. De communicatie was helder en de tafel werd keurig afgeleverd op het afgesproken moment. Maar wat nog belangrijker is natuurlijk: de tafel is echte kwaliteit en ziet er fraai uit,

Prima service, prachtig resultaat. Aanrader; de chauffeur/monteur zou eens deo moeten gaan gebruiken!

Komen afspraken na

Denken mee, veel mogelijkheden en je eigen ideeën inbrengen

top fijn bedrijf

wij lieten een kast op maat maken een TV kast kast kwam na 4 weken. maar de maat klopte niet TV paste er niet in. 1 plank te veel. ze namen de kast gelijk mee terug en na 3 weken kwam de kast weer nu wel kloppend. zonder meerkosten.... ik zeg doen dit bedrijf.... mooi spul een tevreden klant.

Prachtige kast, snelle levering

Ben heel blij met mijn mooie boekenkast, mooi gemaakt. Zwaar! Kontakt met het bedrijf is plezierig

Vakmanschap is meesterschap

Wandkasten op maat geleverd voor onze atelierwinkel. Op tijd en perfect!

Goede service.

Er was een klein misverstand over de uitvoering van het bestelde badmeubel, maar Oldambt heeft het netjes opgelost.

Goede service vlotte levering.

Oldambt goede meubelmaker

We hebben een mooie kast eiken met wit gekocht. Levering ging voorspoedig. We zijn er blij mee.

Goed bedrijf!

Mooie hout prachtig badkamer bald mogen ontvangen een lust voor het oog!

Fijn ontvangst en een prachtig eiken tafelblad als resultaat!

Perfect geregeld!!

Ik heb voor het eerst een meubel nlne besteld, zonder het te hebben gezien. Ik ben telefonisch met met plaatjes erg goed geholpen en we hebben de gok genomen. Sinds vorige week staat er een super mooie tafel in onze keuken.

Snel, duidelijk en top kwaliteit

Mooie meubels

Zeer fijn geholpen. Mooie meubels. Vakmanschap

Prachtige ovale tafel besteld, zeer snel geleverd en bij ons in huis gemonteerd. Ziet er prachtig uit. Zeer toegankelijk personeel, zowel verkoop en eigenaar.

Klantvriendelijk

Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk uitleg van vragen, en hulp bij het inladen en beschermen van de meubelen. Super goede service

Het was weer geweldig geregeld!

Jullie zijn toppers. Zo blij met mijn tafel!

43 Industrieweg-West

Oude Pekela 9665PX