Pluspunten
Wr8nig contact mee g3had
Beste Tineke, Heel erg bedankt voor je feedback! En natuurlijk het mooie cijfer, daar doen we het allemaal voor. Een fijne dag gewenst! Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenNvt
Beste Desiree, Heel erg bedankt voor je feedback! En natuurlijk het mooie cijfer :-), daar doen we het allemaal voor. Een fijne dag gewenst! Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Pluspunten
Hetgeen aangegeven bij de producten m.b.t. werking en genezing is echt waar. Producten zijn een ware verfrissing en verademing voor het gebit en het helpt echt klachten mee te voorkomen.
VerbeterpuntenMiniverpakkingen ook in een fluoride variant zou een welkome aanvulling op het assoritiment zijn.
Pluspunten
snelle verzending
VerbeterpuntenDe tube was verpakt in een relatief grote kartonnen doos. Daarnaast een 4 tal kunststof opvulmateriaal. Ik vind dit nogal verspillend en onnodig.
Goedemorgen! Heel erg bedankt voor de feedback, en natuurlijk het mooie cijfer! Daar doen we het allemaal voor :-). Wat goed te lezen dat de producten van blue®m, je helpen bij het verhelpen van de infectie! Een fijne, zonnige dag gewenst! Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Beste Dinand, Heel erg bedankt voor de feedback! We zijn erg blij te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt met onze blue®m producten! Daar doen we het allemaal voor :-)
tekst op de fles is slecht leesbaar, omdat de letter te klein is.
Goedemiddag! Bedankt voor je feedback! Vanwege de beperkingen van ruimte en ontwerp lopen we hier tegenaan. Maar gelukkig zijn we bezig met allemaal nieuwe ontwikkelingen waaronder een vernieuwde webshop. Alle verpakkingen zullen daar dan ook te vinden zijn, met de mogelijkheid om deze te vergroten/in te zoomen, dus we verwachten dat de teksten dan wel leesbaar zijn. Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Open de pagina gewoon in het Nederlands, en geef dan de optie voor een andere taal. And it is terrible annoying that the instruction is in English. You are a Dutch company.
Niet direct aan te geven
Beste Ton, Heel erg bedankt voor je feedback! En natuurlijk het mooie cijfer! Gezien de reden die je opgeeft voor het gebruik van onze blue®m producten, hoop ik dat je gauw de verlichting voelt en resultaten ziet! Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
VerbeterpuntenNog geen mening
Beste Emil, Heel erg bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je de bestelling snel in huis ontvangen hebt. Kun je snel beginnen met het gebruiken van onze producten :-) Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Pluspunten
Goede website, heldere informatie over de producten
Beste Mathilda, Heel erg bedankt voor de feedback! We zijn erg blij te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt met de producten van blue®m en natuurlijk de productinformatie. Hier doen we het allemaal voor! :-) Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Beste Hermie, Heel erg bedankt voor de feedback! We zijn erg blij met deze super goede beoordeling. Hier doen we het allemaal voor! :-) Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Pluspunten
snel, goede producten
Beste Paul, Heel erg bedankt voor de feedback! We zijn erg blij te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt met de producten van blue®m. Hier doen we het allemaal voor! :-) Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Pluspunten
Je krijgt een mail wanneer je iets hebt besteld. Je krijgt een mail wanneer je bestelling is verzonden. Je krijgt een mail om aan te geven of je niet thuis bent.
VerbeterpuntenIk vind de producten wel duur. Voor 15ml oral gel meer dan 21 euro.
Beste Gerard, Bedankt voor je feedback! En natuurlijk je mooi review! Het klopt dat de prijzen anders zijn dan je wellicht gewend bent. Dit heeft met name te maken met een aantal duurzame ingrediënten die in onze producten zitten. Wellicht helpt het om te weten dat je maar weinig van het product nodig hebt voor een optimaal resultaat. Zo kun je langer met onze producten doen. Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Pluspunten
De tandpasta Smaakt lekker fris.
VerbeterpuntenDe tandpasta is wat aan de dunne kant, waardoor het snel van de tandenborstel valt/ druipt. Dus iets minder vloeibaar maken....
Beste Marijke, Bedankt voor je feedback! Wij krijgen vaker de opmerking of de vraag "waarom de tandpasta zo dun is". Wij hebben hier een logische verklaring voor: Dunnere tandpasta is effectiever tegen tandplak. blue®m tandpasta, vooral de variant met fluoride, is vloeibaarder en dunner dan andere merken tandpasta. Hierdoor zakt de tandpasta dieper in de tandenborstel. De nylon haren van de borstel worden niet bedekt en kunnen beter de tandplak verwijderen. blue®m tandpasta is daardoor effectiever dan reguliere tandpasta. Wellicht helpt het om te weten dat je niet zoveel van het product nodig hebt. Natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Positive
Very good product and correct company.
SuggestionsKeep this high quality of the product.
Dear Georgi, Thank you very much for your feedback! We are very happy to read your good experiences! Kind regards, Katinka Komdeur
Dear Leslie, Thank you very much for your feedback! We are very happy with your very good review! Kind regards Katinka Komdeur
Pluspunten
Beste Atie, Heel erg bedankt voor je feedback! We zijn erg blij met je goede beoordeling, en natuurlijk het cijfer! Daar doen we het allemaal voor. Natuurlijke groet Katinka Komdeur
Pluspunten
snelle levering goede website (duidelijk)
Verbeterpuntende prijzen mogen wel wat lager, is erg prijzig
Beste Roland, Heel erg bedankt voor de feedback! We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en website. Het klopt dat de prijzen anders zijn dan je wellicht gewend bent. Dit heeft met name te maken met een aantal duurzame ingrediënten die in onze producten zitten. Wellicht helpt het om te weten dat je maar weinig van het product nodig hebt voor een optimaal resultaat. Zo kun je langer met onze producten doen Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Pluspunten
De beste producten bij tandvleesontsteking. En moderne uitstraling van de producten.
Verbeterpuntengratis verzending :-)
Beste Jorine, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt met onze blue®m producten! We doen ons uiterste best om zowel het product als verpakking een moderne en strakke uitstraling te geven, dus dit is een super mooi compliment! Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk, Prima producten
VerbeterpuntenNvt
Beste Piet, Bedankt voor je feedback! En natuurlijk het mooie cijfer, daar doen we het allemaal voor :-) We zijn erg blij te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt met onze producten! Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Pluspunten
producten goed, easy to order on internet, snelle levering
Verbeterpuntende Luxemburgse vertegenwoordiger heeft nooit op email gereageerd
Beste, Bedankt voor je feedback! En natuurlijk het mooie cijfer! We zijn blij te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt met onze producten, de bestelmogelijkheid via het internet (onze webshop), en tevreden bent over de levering van de bestelling! Daar doen we het toch allemaal voor :-) Ik zal nog even contact opnemen met ons aanspreekpunt in Luxemburg. Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Suggestions
please include "add message for courier if not at home" on your order page. I had to travel 10 miles to collect parcel from post office when it could have been left safely in my greenhouse which is off road and not public. many thanks
Dear Steven, Thank you very much for your feedback! And of course the 8, that's beautiful! We would like to receive suggestions, so thank you very much. I will check the opportunities on our webshop and maybe for the future it is possible. Regards, Katinka Komdeur
Beste, Bedankt voor je feedback! En natuurlijk het mooie cijfer, daar doen we het allemaal voor :-) Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Beste, Bedankt voor je feedback! En natuurlijk het mooie cijfer, daar doen we het allemaal voor :-) We zijn blij te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt met onze producten. Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.