Beste Jose, Bedankt voor je feedback en natuurlijk het mooie cijfer! Daar doen we het allemaal voor :-) We zijn erg blij te lezen dat je een goede ervaring hebt met ons/onze product(en). Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Beste Wim, Bedankt voor je feedback! Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Reletief hoge prijs voor één tube tandpasta. Het is een uitstekende tandpasta, maar de prijs.....
Beste Hans, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je een goede ervaring hebt met onze blue®m tandpasta, gezien je mooie cijfer! Daar doen we het allemaal voor :-)! Het klopt dat de prijzen anders zijn dan je wellicht gewend bent. Dit heeft met name te maken met een aantal duurzame ingrediënten die in onze producten zitten. Met name de Xylitol en Lactoferrine drukken de prijs omhoog. Wellicht helpt het om te weten dat je maar weinig tandpasta nodig hebt voor een optimaal resultaat - de grootte van een erwt is voldoende. Zo kun je langer met onze producten doen. Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
geen
Beste Frank, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je een goede ervaring hebt met blue®m en natuurlijk onze producten, gezien je mooie cijfer! Daar doen we het allemaal voor :-)! Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Pluspunten
Goede snelle levering
VerbeterpuntenNee
Beste Petra, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je een goede ervaring hebt met de service van blue®m en natuurlijk de snelle levering van de producten. Daar doen we het allemaal voor :-)! Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Beste Joanna, Bedankt voor je feedback! Wat een mooi cijfer, daar doen we het allemaal voor :-)!
Beste Clarissa, Bedankt voor het mooie cijfer!
Pluspunten
Zijn voor mij aan het uitzoeken waarom de tandpasta zijn smaak verliest en houden mij daarvan op de hoogte
VerbeterpuntenDe tandpasta verpakken in een pomp.
Beste Helma, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je een goede ervaring hebt met de informatie en service van blue®m en natuurlijk onze producten. Daar doen we het allemaal voor :-)! Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Pluspunten
Professionele informatie en service.
Beste, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je een goede ervaring hebt met de informatie en service van blue®m. Daar doen we het allemaal voor :-)! Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Beste Annemarie, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je een goede ervaring hebt met de producten van blue®m. Daar doen we het allemaal voor :-)! Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
VerbeterpuntenPrijs mag wat lager
Beste, Bedankt voor je feedback! Het klopt dat de prijzen anders zijn dan je wellicht gewend bent. Dit heeft met name te maken met een aantal duurzame ingrediënten die in onze producten zitten. Met name de Xylitol en Lactoferrine drukken de prijs omhoog. Wellicht helpt het om te weten dat je maar weinig tandpasta nodig hebt voor een optimaal resultaat - de grootte van een erwt is voldoende. Zo kun je langer met onze producten doen.
Pluspunten
in orde
Verbeterpuntengeen
Beste Cees, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je een goede ervaring hebt met blue®m en natuurlijk ons product. Daar doen we het allemaal voor :-)! Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Pluspunten
VerbeterpuntenHoge bezorgkosten als je maar 1 tube tandpasta besteld. Terwijl dit gewoon in brievenbus past.
Beste Marcel, Bedankt voor je feedback! Ik begrijp dat de verzendkosten in verhouding van 1 tube tandpasta hoog zijn. Wij verzenden onze producten via GLS omdat wij ervoor willen zorgen dat onze producten in goede staat afgeleverd worden. Wanneer er bestellingen geplaatst worden boven de € 35,00, worden er geen verzendkosten doorberekend. Alleen dien je wel meerdere producten in 1 keer te bestellen. Al onze producten zijn 3 jaar houdbaar (indien ze gesloten blijven) en 1 jaar na opening, misschien kun je de verzendkosten op deze manier drukken. Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Beste Nicole, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je goede en positieve ervaringen hebt met onze tandpasta. Daar doen we het allemaal voor :-)! Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Pluspunten
Website is gebruiksvriendelijk en er staat overal goede uitleg. De producten zijn ook heel fris, wel prijzig. Toffe en luxueuze look van de producten.
VerbeterpuntenDure leveringskost naar België. Kan misschien wel goedkoper!
Beste Michelle, Wat fijn te horen dat onze website als gebruiksvriendelijk wordt ervaren met daarbij een complete uitleg. En natuurlijk de goede ervaring met onze producten! Het klopt dat de prijzen anders zijn dan je wellicht gewend bent. Dit heeft met name te maken met een aantal duurzame ingrediënten die in onze producten zitten. Met name de Xylitol en Lactoferrine drukken de prijs omhoog. Wellicht helpt het om te weten dat je maar weinig tandpasta nodig hebt voor een optimaal resultaat - de grootte van een erwt is voldoende. Zo kun je langer met onze producten doen. Bedankt voor het aangeven van de verbeterpunten, we zullen dit zeker bekijken. Graag horen wij jouw ervaring eind maart ook!
Pluspunten
Mooie producten.
Beste Margot, Bedankt voor je feedback! We zijn erg blij te lezen dat je goede en positieve ervaringen hebt met onze producten. Daar doen we het allemaal voor :-)! Met natuurlijke groet Katinka Komdeur
Pluspunten
Frisse tandpasta
VerbeterpuntenPrijs per tube wel erg hoog in vergelijking met gewone tandpasta.
Bedankt voor je feedback! Het klopt dat de prijzen anders zijn dan je wellicht gewend bent. Dit heeft met name te maken met een aantal duurzame ingrediënten die in onze producten zitten. Met name de Xylitol en Lactoferrine drukken de prijs omhoog. Wellicht helpt het om te weten dat je maar weinig tandpasta nodig hebt voor een optimaal resultaat - de grootte van een erwt is voldoende. Zo kun je langer met onze producten doen. Vertrouwende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Meer mogelijkheden om artikel af te laten leveren. Nu is het artikel teruggezonden omdat ik niet thuis was. Direct opties geven. Uiteindelijk is het goed opgelost.
Beste Piet, Allereerst bedankt voor je feedback. Tijdens de feestdagen hebben wij onze bestellingen via een andere koerier laten verzenden, ons regulier proces loopt via GLS. Zij zullen de bestellingen meerdere keren aanbieden voordat deze retour gezonden wordt. Voor de volgende bestelling hoop ik dat alles naar wenst verloopt! Maar in ieder fijn te horen dat alles goed opgelost is. We hopen dat je tevreden bent over ons product. Met natuurlijke groet, Katinka Komdeur
Pluspunten
5 sterren bedrijf met hele goede producten die helpen bij een goede mondhygyene.
Hoi Petra, Bedankt voor je prachtige feedback! Hier doen we het voor :). Met natuurlijke groet, Laura Kluyver team blue®m
Pluspunten
Welwillende medewerkers die advies op maat willen geven
VerbeterpuntenTe kort in contact met bedrijf om hier een mening over te kunnen geven
Beste Tobia, Bedankt voor je positieve feedback. Erg fijn om te horen dat ons advies gewaardeerd wordt. We hopen dat je tevreden zult zijn over de producten. En chroom niet om vragen te stellen betreft de producten of mondhygiene. Met natuurlijke groet, Laura Kluyver
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Beste Kiki, Bedankt voor de mooie score! Hier doen we het voor :). Met natuurlijke groet, Laura Kluyver
Beste Alicia, Bedankt voor de mooie score. Hier doen we het voor! Met natuurlijke groet, Laura Kluyver
Beste Bernadette, Bedankt voor je mooie score! Hier doen we het voor: tevreden klanten. Met natuurlijke groet, Laura Kluyver
• Kdokoli může poslat recenzi, pokud jsou splněny podmínky a zásady ochrany osobních údajů
• Provádíme automatické a manuální kontroly, abychom co nejvíce zabránili falešným recenzím
• Recenze napsané z vaší vlastní iniciativy se zobrazují online okamžitě a jsou ověřeny do 72 hodin.